Nauja Reduced price!
45cm /17.72 į Musulmonų Tradiciniai Sodo Kelio Cemento 3D Drožyba Geo Dizainas, Tvirtas ABS Betono, Plytų Anti Slip Klasikinis Plytelių Pelėsių

45cm /17.72 į Musulmonų Tradiciniai Sodo Kelio Cemento 3D Drožyba Geo Dizainas, Tvirtas ABS Betono, Plytų Anti Slip Klasikinis Plytelių Pelėsių

€14.01

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: forma, sodo plytelės, cemento pelėsių, xio mi band 3, 3d gipso forma, įrašo skalbykla, sperma spermos, derliaus cemento plytelės, betono susitikimas lentelė, pelėsių dangos, patalpų augalų lentynos.

Užsakymo Pateikimas

1. Pelėsiai, kad mes posted yra 45*8*2.5 cm/ 17.71*3.15*0.98 į.Turime ir kitų stilių ir dizaino parduotuvėje, pavyzdžiui, saulėgrąžų, Geo, debesis ir paprasto dizaino, prašome apsilankyti PARDUOTUVĖJE NAMO, jei norite peržiūrėti daugiau pasirinkčių. 2. Primindamas RUSIJOS DRAUGAI.Prašome užpildyti savo pasą ir mokesčių informacija, prieš pateikdami užsakymą, mes NEGALI BŪTI galėtų laivą, jei informacijos trūksta.

Matmenys

Prašome reikia pažymėti, kad tai 2,5 cm/ 0.98 storos plytelių

Statybos Rekomendacijos

1. Teptuku pelėsių interjeras su pelėsių išleidimo arba atliekų variklio alyvos. 2. Purškimo su betono skystis.šis procesas yra LABAI svarbus, siekiant gauti ride "burbulai" arba angos ant plytelių paviršiaus. 3. Padengti su plastiko plėvele ir palikti jį po saule.Filmas padeda plytelę nuo tiesioginių saulės spindulių (tai SVARBU). 4. Kilimo pelėsių 24~48hrs.

Apie Mus

10+ metų patirtis statybos pelėsių gamybos ir visą kolekciją pelėsis, mes esame įsitikinę, kad galime suteikti jums vieno langelio sustojimo ir išspręsti visus klausimus.Mes negalime garantuoti, kad pelėsis gali būti naudojamas daugiau nei 1000times arba 10+ metų.Bet mes esame įsitikinę, kad mes siūlome priimtiną kainą su geriausios kokybės.

Medžiaga ABS Plastiko
Storis 6cm/ 2.36 in
Mokestis Vienetas gabalas
spalva Balta
Rinkinys Tipas Taip
Plotis 45*8cm/ 17.71*3.15in

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai