Nauja Reduced price!
Miego naudinga bionic naujagimių nešiojamų kūdikių lizdą bamblys kelionės skalbti lova kūdikių kietas co miegantis kūdikis-lova, rausvos spalvos, kūdikių miego guolį

Miego naudinga bionic naujagimių nešiojamų kūdikių lizdą bamblys kelionės skalbti lova kūdikių kietas co miegantis kūdikis-lova, rausvos spalvos, kūdikių miego guolį

€18.45

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: grab rankena vonios kambarys, mažas kūdikiui kelionės lovos, ranka padėti, kūdikių co miegamoji, lova vaikas, nešiojamas kūdikio lova nest, vaikas kelionės lovos, kūdikių lova kelionės, RANKOS, didelės apvalios kūdikių miego guolį.

Išorės Dydis:68x52cm.Tinka kūdikiui iki 6 mėnesių.Medžiaga:Poliesteris veido+ PP padas viduje.Mašina galima skalbti Visos MEDŽIAGOS yra sertifikuotos, hypoallergic, kvėpuojantis ir netoksiškas.Viduje užpildymas yra poliesterio pluošto - kvėpuojantis izoliacija.Privalumai: ★Įsčiose-kaip bionic dizainas padėti naujagimiui jaustis saugiai ir šiltai, gauti iš miego sutrikimai, nes jie tiesiog palikti motinos įsčiose,kad kūdikis ir mama miegoti visą naktį.

★0,7 Kg tik, kad ji nešiojamų ir patogu, kai jūs keliaujate.Jis gali būti naudojamas ant lovos, iškylų tatamio ,palapinės ir kt. ★Dydis adjustbale.Atriškite su sagtimi, kai kūdikis auga, ji taip pat gali tiekti jiems saugumo sence. ★Imtis babynest į vežimėlį ar keliaujant.Visada ir saugus jausmas. ★Kartais tai gali būti kintančios paglostyti arba žaisti kilimėlis.

★ Įspėjimas: 1. Nereikia vaikščioti aplink su jūsų baby baby lizdą ir padėkite lizdą ant plokščio paviršiaus, visada! 2.Išimkite viduje užpildas prieš plauti dangtelį, skalbimo mašina.

Medžiaga PP medvilnės/ployester
Prasidėjusios Dydis 68X52cm
Amžius 4-6M
Sulankstyto Dydis 25X25X35

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai