Nauja Reduced price!
Mėlynos spalvos Aukštakulniai Kristalų Miniatiūriniai

Mėlynos spalvos Aukštakulniai Kristalų Miniatiūriniai "PASIDARYK pats" Stiklas Batų Prespapjė Amatų Romantiškų Dovanų, Papuošalų, Namų Dekoro Priedai

€12.51

-45%

€22.75

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: grybų vaza, raganosis, stiklo kulno, "pelenė" stiklo batų išpardavimas, sr kristalų batai, lokys kristalų, crystal ornamentu, aksesuaras namuose, stiklo suvenyras, miniatur namas.

Pardavėjo Rekomendacija

Mėlynos spalvos Aukštakulniai Kristalų Miniatiūriniai "PASIDARYK pats" Stiklas Batų Prespapjė Amatų Romantiškų Dovanų, Papuošalų, Namų Dekoro Priedai

Pavadinimas: crystal aukšti kulniukai

Medžiaga: k9 kristalų Dydis: 13cm (130*30*70mm) Spalva: mėlyna Plaukiojančios priemonės: rankų darbo Privalumas: konkurencingą kainą ir griežtai kontroliuojamos kokybės inspekcija: kiekvienas gabalas yra tikrinami pagal šviesos QC darbuotojai su ne nulio, jokių burbulų, jokių linijų ar audžia viduje medžiagų Naudojimas: namams ir vestuvių&party apdaila, meno kolekcijos, festivalis&gimtadienio dovanų, suvenyrų, figūrėlės, jubiliejus ir t. t.

Žaliavos produktas yra per mūsų kruopščiai atrinkti.Aukštos kokybės k9 kristalų žaliavos.Jis neturi jokios kenksmingos medžiagos, kurios kelia pavojų žmonių sveikatai.Kiekvienas iš mūsų gaminiai yra rankų darbo, ir mes susirūpinę kiekvieną detalę, todėl jie atrodo labai gerai.

Elegantiškas, gražus sklandžiai stiklo išvaizdą.Naudojant gražių kristalų aukšto kulno figūrėlės papuošti savo erdvę gali leisti jums džiaugtis gyvenimu kiekvieną dieną.Ar tai svetainė, miegamasis, studijų, vonios kambarys, restoranas, baras, kavos parduotuvė, biuras, ar bet kur, kur jūs galite galvoti gali būti idealus rungtynės.Labai graži puošmena jūsų kambarį.

"Pelenė" Šlepetė yra puiki dovana princesė, draugė, žmona, merginos, dukros ir draugais.Jis tinka Valentino Diena, Motinos Diena, Vaikų Diena, Padėkos Diena, mergina suaugusiųjų ceremonijoje ir kt.Jis gali šiltas kas nors jums patinka.

Prek.kod 1 Gabalas
Temos meilė
Pakuotė Dovanų Dėžutė
Stilius Modernus
Formos aukštos obcasie batų
Medžiaga Crystal
spalva mėlyna
Naudojimas namų puošybai ir dovanos
Pavadinimas crystal "pelenė" aukšti kulniukai
Tai-Savitas Taip
Prekės Pavadinimas hbl
Dydis 13cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai