Nauja Reduced price!
Motociklo Tamsių Dūmų Reguliuojamas priekinio, galinio Stiklo Pratęsimo Klipą Spoileris, Deflektorius, Skirtas Harley Honda BMW Motoroleris Motokroso Universalios

Motociklo Tamsių Dūmų Reguliuojamas priekinio, galinio Stiklo Pratęsimo Klipą Spoileris, Deflektorius, Skirtas Harley Honda BMW Motoroleris Motokroso Universalios

€17.62

-46%

€32.64

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: honda priekinį stiklą, harley davidson, k1200gt, gatsby skrybėlę, harley priekinio stiklo, motoroleris priekinio stiklo, reflektoriai langą, visatos motociklo priekinio stiklo, moto honda st 1300 pan european, dalys įrašus opel.

Reguliuojamas priekinio stiklo, nustatoma aukščiau originalus prekinis, galinis stiklo, gilaus geriau galvos apsaugos rider saugos.

Ypatybė:

Tai yra universalus tipas pertvara nuo vėjo beveik tinka bet koks motociklas tinka stiklas.

* Apsauga nuo vėjo gali būti žymiai geriau ir greičiau, nei važiavimo triukšmas gali būti sumažintas iki minimumo.daugiau patogią ir labiau atsipalaidavęs keliauti net greičiau tęsiasi!

* Jei jūs einate nuo kelio spoileris galite per lankstymo mechanizmas labai lengvai galima nuimti ir kažkur.taigi, trūkumas arba kad nekiltų rizika susižeisti srityje yra daug mažesnė nei tada, jei didesnę diskas įdėtas.

* Nebūtina gręžti skylės, ji gali būti įdiegta tiesiogiai.Šis Punktas yra lengva įdiegti ir be instrukcijos.

Specifikacija:

Būklė: 100% brand new & antrinėje rinkoje

Medžiaga: ABS plastikas+CNC Aliuminio

Dydis: 10.79 Į*8.27 Į (Kaip paveikslėlyje parodyta)

Prekinis, galinis stiklo Spalva: Tamsiai somke

Garantija: 1 metai garantija

Komplektą Sudaro: 1 pora prekinis, galinis stiklo pratęsimo ir blokuoti

Įmontuoti:

Tinka Harley, Honda, už Yamaha, už Suzuki, už Kawasaki, BMW, už KTM, už Aprilia, už Ducati dėl Indijos, už Pergalę prekinis, galinis stiklo modeliai Universalus.

Patarimai: Ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas tarp produkto & nuotraukas, bet neturi įtakos naudoti.Dėl vadovo matavimai, ten gali būti 0,5-1cm paklaida.

1. Motociklų Dalys ir jų Priedai turi aukštus reikalavimus, Vežimų.Jūsų patogumui ir norėdami apsaugoti jūsų teises.Patariama pasirinkti Patogiamgyvenimui.lt Standartinis Pristatymas.Ji teikia Logistikos Duomenys Stebėjimo, Veiksmingą Muitinės Klirensas, Greičiau Logistikos Ginčo Nagrinėjimo, Ir Aptarnavimo Po Pardavimo Grąžinti Vieno Langelio " Logistikos Sprendimai Patogiamgyvenimui.lt Pirkėjai.

2. Logistikos duomenys tyrimo platforma:

1) Patogiamgyvenimui.lt bus rodomas logistikos stebėjimo informaciją tiesiogiai užsakymo puslapyje.

2) Patogiamgyvenimui.lt Standartinis Pristatymas Logistikos Stebėjimo Tinklalapis://pasaulio.cainiao.com/

3) Kiti Logistikos Sekimo Svetainė: https://www.17track.net/en

3. Savo užsakymą bus laivas iš 24-72 val., kai patvirtinti mokėjimą( neapima atostogų, ir ne apimtų produktų, kad reikia custom ir surinkimas po užsakymo).

4. Importo muitai/mokesčiai nėra įtraukti į užsakymo kainą.Pirkėjai yra priversti mokėti importo muitus, prašome konsultuotis su vietos muitinės informacijos.

Elemento Ilgio 28cm
Prekės Svoris 350g
Motociklams Padaryti Universalus
Medžiagos Tipas Aukštos Kokybės ABS+ CNC Aliuminio
Elemento Aukštis 5cm
Modelio Pavadinimas Universal daugeliui motociklai, kurių stiklai
Prekės Pavadinimas TrichTu Mount
Prekinis, Galinis Stiklo Spalva Tamsių Dūmų
Elemento Plotis 21cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai