Nauja Reduced price!
Darbastalio Apdaila Nustatyti Balanso Kamuoliai, Stalo Fizikos Mechanikos Mokslo Žaislai, Namų Biuro Tiekimo Metalo Bazės Niutono Crad

Darbastalio Apdaila Nustatyti Balanso Kamuoliai, Stalo Fizikos Mechanikos Mokslo Žaislai, Namų Biuro Tiekimo Metalo Bazės Niutono Crad

€9.37

-31%

€13.58

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dunder mifflin, las dėlionės, robotas vektorius, ovalo formos sandariklio dangtis, offic lentelė, "microsoft offic, stalo rinkinys, rinkinys r3, sidabro stalo įtaisą, kinet.

PUIKI dovana VAIKAMS - Kažkas gauna kiekvienas meilę ir daro gyva biuro apdailos ar vykdomosios dovana.Mūsų produktas yra puikus dalyvauti vaikai iki 21, anūkai, psichologijos klasių, gamtos mokslų, fizikos kabinetai.Taip pat, tai puikus atleisti vaikams stresą ir nusivylimą.

BIURE ŽMONĖS MĖGSTA TAI - Mūsų produktas yra puikus pavaduojantis biuro apdailos, jūsų viršininkas, vyras, žmona, draugas ar draugė.Savo unikalaus dizaino ir holografinis poveikis, kad ji pabrėžti per daugelį darbo stalo reikmenys.Jūsų biuras bus atrodo puikiai su mūsų produktą.

AUKŠTOS KOKYBĖS - Stilingas ir novatoriškas dizainas.Tvirtas pagrindas ir supasi kamuolius.

UNIVERSALUS - išskirtinį apdaila, kuris gali būti pateiktas namuose,mokykloje ar biure .Švietimo tikslas.Psichologinės tikslas

PRASMINGAS - Puikus švietimo ir mokslo įtaisą, savo pačių gabalas mokslo istorija ir ištirti reikšmingų vertybių, fizikos.

spalva: Juoda + sidabrinė

Medžiaga: metalas

Pakuotės Turinys:

1 * Švytuoklės kamuolys modelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Tipas Stalo Rinkiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Naujas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai