Nauja Reduced price!
Namų Dekoras Stiklo Vaza Kambario Dekoro Krištolo Vaza Šiuolaikinės Hydroponic Augalai, Europos Šviežių Vestuvėms Renginiai Šalys Kūrybos

Namų Dekoras Stiklo Vaza Kambario Dekoro Krištolo Vaza Šiuolaikinės Hydroponic Augalai, Europos Šviežių Vestuvėms Renginiai Šalys Kūrybos

€7.54

-28%

€10.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: stiklo vaza, pipirai purtyklė, namų, akmuo kristalas, dekoras, kambario dekoracija derliaus priedai, sunglass moterims, vaza papuošti namų, vaza, juoda gėlių vaza.

Ypatybė:

1. Unikalus stiklo dizainas: įvairių stilių, iš borosilikatinio, izoliacinės spalvoto stiklo, todėl jūs galite užpildyti jį su mielas gėlių ir vandens.Nekilnojamojo žavesio ir grožio.

2. Storio stiklo puodeliai ir saugi pakuotė: prašome būti tikri, kad mūsų vazos yra pagaminti iš aukštos kokybės ir storio krištolo ir stiklo.Jie yra supakuoti prieš siunta, siekiant užtikrinti, kad prekės gausite nesugadinti.

3. Elegantiškas ir madingas apdailos: Jūs galite pridėti savo mėgstamų gėlių, kad ši krištolo vaza, ir tada įdėti juos ant palangės, stalo, ar virtuvė, gyvenamasis kambarys, miegamasis ir kt., pridėti gėlės į jūsų sweet home.

Medžiaga: stiklas

Spalva: skaidri, rožinė, oranžinė, mėlyna

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

pakavimo sąrašas: 1x stiklo vaza

Namų Dekoras, Stiklo Vaza ,Kambario Puošimas ,Kristalų ,Vaza, Modernus ,Hydroponic Augalai, Europos, Švieži ,Vestuvėms, Renginiai, Pobūviai, Creative,

1).Mes laivas per 3-5 darbo dienas (priklausomai nuo jūsų užsakymo kiekis), gavęs jūsų mokėjimą.

2).PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

3).pristatymo terminas:

A).Baigtas per 4-10 darbo dienų nuo UPS / Fedex"

B). 6-15 darbo dienas teikia EMS

C).Į 20-40 darbo dienų Kinija Paštu oro paštu, rusijos valstybės paprastai turi daugiau dienų.

d).Mes atsiųsime jums pagal jūsų buvimo vietą ir logistikos būdą pasirinkti, ir jūs gausite sekimo numerį per 1-3 dienas po prekių pristatymo.

E).Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų problemų, kurios yra atsakingos transporto paslaugos.

Nes rankinis matavimas gali sukelti matmenų nuokrypis (teigiamų ir neigiamų 1-2cm svyravimo), spalva skirtumas yra sukelia veiksniai, pavyzdžiui, ekranas, oras, apšvietimas ir pan.Nuotraukos bus įvairių spalvų, skirtingų ekranų, bet tik nedideli skirtumai neturi Prašome suprasti, kad produktas veikia.

Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už ateina ir have a nice day.

Modelio Numeris vaza
Medžiaga Stiklas
Funkcija Stalo Vaza
Savybės Namų Dekoracijos
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis M
Stilius Europa

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai