Nauja Reduced price!
21mm ilgio mesti dvigubo veiksmų polisher atsitiktiniai orbita pat gerai, kaip rupes bigfoot poliravimui automobilių išsamiai, detaliai

21mm ilgio mesti dvigubo veiksmų polisher atsitiktiniai orbita pat gerai, kaip rupes bigfoot poliravimui automobilių išsamiai, detaliai

€140.47

-7%

€151.05

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vidaus grindų polisher, orbita sander da, golden monkey king, dvigubo veiksmų oro teptukas, purkštuvas, dvigubo veiksmų polisher 21, pro gipso sander, angl malūnėlis, vieną belaidžius polisher, mini lenkų, orbitoje lenkijos.

21mm dvigubo veiksmų polisher 21mm atsitiktiniai orbita pat gerai, kaip rupes bigfoot poliravimui automobilių išsamiai, detaliai

Į polisher yra būdingas didelis 21mm (3/4") orbitos, kurios garantuoja greitą pjovimo ir įspūdingas apdaila .

Didelį dydžio pagalvėlės yra puikus darbo grupių ir kitų didelių paviršių.

Įrankio dizainas apjungia komforto, manevringumo ir stiprybės.

GREIČIO REGULIAVIMAS

Kintamas greitis ryšys yra patogus, paprasta naudoti ir leidžia operatoriui valdymo įrankio greitis net kai įrankis veikia.

ANTISPINNING BŽŪP

Anti-verpimo Bžūp turi dvejopą tikslą.

Ji apsaugo operatoriaus ir taip pat draudžiama putų pagalvėlės iš verpimo laisvai, jei mašina yra atsitiktinai įjungtas.Draudžiama laisvai besisukančios sumažina stresą dėl putų pagalvėlės ir prailgina jų gyvenimą.

SUKELTI UŽRAKTAS

Orientacinės užraktas, dešinėje pusėje rankena gali būti depresija užrakinti mašina važiuoja.

Šis veiksmas leidžia priemonė paleisti tinkamai, be operatoriaus nuolat slegia droselio svirtį ir yra labai padėti viena ranka programas.

DIZAINAS

Unikalus hi-tech dizainas daro įrankis labai patogus naudoti ir turi pridėtinę naudą, todėl jį labai lengva operatoriaus išlaikyti poliravimo padas visiškai plokščio ant pageidaujamo paviršiaus.

LAIKO TAUPYMAS IKI 40% polisher yra nuostabi priemonė, kuri leidžia jums gauti puikus rezultatus ne kartą .

MAŽIAU veiksmus, mažiau laiko, MAŽIAU junginys vartojimą ir DIDESNĮ pelną.

40% ENERGIJOS TAUPYMO dėl savo dizaino ir technologijos, nauja atsitiktiniai orbita poliravimo daugiau energijos, lyginant su tradiciniais poliruoklius.NE HOLOGRAMOS Hologramos yra mikro įbrėžimų, pagamintas pagal tradicinį poliruokliai: naujas atsitiktinis orbita poliravimo nepalikite hologramos ir suteikti puikių rezultatų vieno žingsnio.

LENGVA NAUDOTI Poliravimo visada buvo laikomas operacija, kad reikia patirties ir įgūdžių.Nepatyrimu iš tiesų gali sukelti paviršiai gali būti pažeisti ir poveikis kraštų ir aštrių kampų.tai polisher turi eliminuoti šią riziką su savo nauja atsitiktiniai orbita polisher, kad leidžia net mažiau patyrę operatoriai pasiekti profesinės

AUKŠČIAUSIOS BAIGTI leisti operatoriams pasiekti unikalus ir nepaprastas

MAKSIMALI KONTROLĖ poliravimo išsiskirti, nes jų tikslumas ir naudojimo paprastumą naudoti, ir tai leidžia gauti aukštos kokybės rezultatus su mažiau nuovargio.

NE PAVIRŠIAUS PERKAITIMO išlaikyti paviršiaus temperatūra per priimtinos ribos pabaigos, siekiant pašalinti pavojų "deginimas", kad clearcoat.

DIDESNIS SĄLYČIO PLOTAS yra atsitiktiniai orbita poliravimo galima naudoti visas paviršius rezervo.Naudojant tradicinius rotacinis poliravimo, ji yra būtina siekiant išlaikyti rezervo linkę palyginti su darbo paviršiaus dėl aukštos temperatūros, kuri vystosi dėl naudojami skydo,.

Techniniai Duomenys Disko talpa: 150mm Nominali įtampa:220v Nominalus dažnis:50/60 hz Nominali iniput Galia:710w be apkrovos greitis:1000-3500r/min Eccenric nuotolis:21mm N. w/G. w:3.2/3.5 kg

ATEINA SU: kai jūs jį gauti,jūs galite pradėti savo darbą,dabar.

Matmenys 42*18*16cm
Be Apkrovos Greitis 3300rpm
Svoris 3.2
Nominali Įėjimo Galia 710W
Prekės Pavadinimas BEŽDŽIONIŲ KARALIUS
Raktinis žodis 4 21mm mesti polisher
Rato Skersmuo 6inch 150mm
Raktinio žodžio 6 21mm mesti da polisher
Raktinis žodis 7 21mm sriegis da polisher
Vardinė Įtampa 220V
Raktinis žodis 1 dvigubo veiksmų polisher 21mm
Raktinio žodžio 3 21mm ilgio mesti polisher
Galia 800W-999W
Maitinimo Šaltinis AC
Raktinis žodis 2 21mm dvigubo veiksmų polisher
Kilmės KN(Kilmės)
Dažnis 50/60HZ
Raktinio žodžio 5 21mm da polisher
Tipas Car Polisher

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai