Nauja Reduced price!
500W Nešiojamas Elektrinis Šildytuvas Žiemos Mini Ventiliatorius patalpų Šildytuvas Darbalaukio Namų Sienos Patogus Šildymo Krosnių, Radiatorių Šilčiau Mašina

500W Nešiojamas Elektrinis Šildytuvas Žiemos Mini Ventiliatorius patalpų Šildytuvas Darbalaukio Namų Sienos Patogus Šildymo Krosnių, Radiatorių Šilčiau Mašina

€9.10

-27%

€12.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šildytuvas portabl, electr šildytuvas, ventiliatoriaus rotoriaus 10, kailis žiemą, avid stabdžių, xaomi 9a, patio šildytuvas, 115 v kaitinimo elementą, , dyzelinis šildytuvas, antikvariniai žalvaris rankšluostį baras.

Savybės:

1. Sienos montuojamas patalpų šildytuvas, mini keramikos ventiliatorius šildytuvas su laikmačiu ir LED ekranas, specialiai suprojektuoti bendrabutyje, miegamojo, biuro bei daugelio kitų vidutinės gyvenimo erdves.

2. Jei keli nešiojami šildytuvai yra naudojami, biuro aplinka, mažesnis energijos suvartojimas, galite sutaupyti pinigų ir padėti panaikinti apygardos išjungiklių.

Specifikacijos

Galia: 500W

Temperatūra: 65°C-90°F

Dydis: apie 4,3 x 2,8 x 6.5 colių

Medžiaga: plastikas

Laikmatis: 1-12 val.

Kištukas: 180° pasukti

Privalumai elektrinis šildytuvas:

1. 12 valandų programuojamas laikmatis: nuotolinio valdymo įmanoma.Nustatyti skaitmeninis termostatas reikiamą valandų skaičių ir mini šildytuvas automatiškai įjungti ir išjungti.Ši elektroninę erdvę šildytuvas yra laikmatis funkcija 1-12 valandų.

2. Perkaitimo apsauga: safe, šeimoms su vaikais ar augintiniais.Kai vidiniai komponentai tylus šildytuvas pasiekti konkrečių temperatūra, kuri sukelia perkaitimo, šildytuvas automatiškai išsijungia.

3. Puikus poilsis: žemas triukšmo lygis, Kalkad sukurta šildytuvas be padaryti daug triukšmo, todėl vaikai ir naminiai gyvūnėliai gali mėgautis šiluma ir poilsio patogiau.

4. Energijos taupymo žvalgybos: naudoti tik 500 w, mini dydis: apie 4,3 x 2,8 x 6.5 cm.Patogioje šildytuvas gali būti tiesiogiai prijungti prie bet kištukinis lizdas be pradėjimo bet kurios vietos.Jis gali suteikti jums su šilta ir patogi vieta atsipalaiduoti!Greitai.

Pakavimo Sąrašas:

1*Patalpų Šildytuvas

1*Nuotolinio Valdymo

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Patogiamgyvenimui.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Patogiamgyvenimui.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Tipas Elektrinis Sieninis Šildytuvas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Įžuvinti
Type2 Elektrinis Šildytuvas
type5 Elektrinis Šildytuvas Namai
Modelio Numeris Elektrinis Šildytuvas
type1 Patalpų Šildymas
Patio Šildytuvai Tipas elektrinis
Type3 Namų Sienos Šildymo
type4 Mini Elektrinis Šildytuvas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai