Nauja Reduced price!
SS Ūkio, Namų Statyba Blokai Miesto Gyvūnų Vištienos

SS Ūkio, Namų Statyba Blokai Miesto Gyvūnų Vištienos "PASIDARYK pats" Augalų Kiaušiniai Minifigs Priedai, Dalys, Maisto, Modelis, Plytos Žaislas Vaikams

€10.53

-20%

€13.17

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: prekės lego miestas, ss, blokuoti statyti, lego ss, aventurin akmens, lego minifig, paprasta lego namą, vištienos namas, ss plytų karinės, blokuoti minifigure.

Pastaba:

1.Mes paramos didmeninė ir individualų produktų verslo.Jei jums reikia bet kokio bendradarbiavimo, prašome susisiekti su mumis, ačiū. 2. Medžiaga: netoksiškas, bekvapis, nekenksmingas ABS. 3. Pakuotė: Naujas plastikinis maišelis.

Apie Siuntos

1. Rusijos draugai dėmesio: prašome užpildyti duomenų gavėjas " s pilnas pavadinimas, kai jūs, kad dėl politikos rusijos Post Office, kitaip jūs tikriausiai negali gauti sklypas sėkmingai. 2. Prašome pasiūlyti mums savo išsamią adresą, telefono numerį bei pašto kodą, ir įsitikinkite, kad jie yra teisingi. 3. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių. 4..Dėl poveikio oro ir vietos muitinės ir kitų politinių veiksnių, pristatymo laikotarpis bus pratęstas, prašome informuoti mus,mes padėsime jums išplėsti pristatymo laiką.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

Apie Feeback

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus: 1. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. 2. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Modelio Numeris 2006-3
Medžiaga Plastikiniai
Brūkšninis kodas No
Lytis Unisex
Įspėjimas MAŽOS DALYS
Prekės Pavadinimas BRICKPANDA
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Plastiko Tipas ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Tipas Blokai
Amžius > 6 metų
Stilius Miestas Gyvūnų Blokai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai