Nauja Reduced price!
Ultra clear 4K priekiniai 2880x2160P galiniai 1080P dual lens car DVR built-in WiFi WDR GPS tracker naktinio matymo diktofonas super kondensatorius

Ultra clear 4K priekiniai 2880x2160P galiniai 1080P dual lens car DVR built-in WiFi WDR GPS tracker naktinio matymo diktofonas super kondensatorius

€66.36

-26%

€90.90

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: cam brūkšnys, imx307 sony, DVR, brūkšnys cam 4k gps wifi usb, gp tracker, auto dvr veidrodis, vaizdo įrašymas, kondensatorius super, ntg5, kondensatorius rinkinys.

Dviejų kanalų įrašymas prieš ir po. 170°+ 170° plataus kampo sumažina akluosius taškus.Platus F1.8 diafragmos fotoaparato objektyvas leidžia daugiau šviesos pateikti aiškesnį vaizdą net esant silpnam apšvietimui

Kitas pranašumas, 2,4 colių LCD ekraną, yra tai, kad jis gali suteikti jums aiškus ekranas

Fiksuoti ekrano Su 2160P priekiniai 1080P ir 170° plataus kampo dual fotoaparatai, jūs galite įrašyti puikias nuotraukas/vaizdo įrašus per dieną, ir naktį.Geriausios NOVATEK žetonų ir pažangių jutiklių suteikia puikią nuotraukų ir vaizdo įrašų.

Tiek priekinės ir galinės kameros įrašyti 1080P vaizdo įrašą 30 kadrų per sekundę.Vieno išankstinio įrašymo režimu, galite užfiksuoti aiškius vaizdo 4K rezoliucija 2KP.Platus dinaminis diapazonas gali reguliuoti ekspoziciją, sukurti subalansuotą vaizdą, kad kamera gali atlikti savo geriausia bet kokiomis apšvietimo sąlygomis.

[Built-in WIFI]: Su WIFI funkcija ir programų paramos, tiesiog atidarykite programą ir prisijungti prie Brūkšnys Cam per "Wi-Fi", kad žiūrėti realiu laiku medžiaga arba atkurti vaizdo įrašą.

[Built-in GPS, diktofonas]: Stebėti savo kelionės: Built-in GPS, diktofonas, įrašyti jūsų buvimo vietos duomenis, todėl, kad jūs galite peržiūrėti maršruto vartojate.GPS maršruto sekimo "Google" Žemėlapiuose.Visi duomenys gali būti peržiūrėtas į nurodytą žaidėjas.

Besiūlių kilpa įrašymas - loop įrašymo funkcija ir 128GB atminties kortelės palaikymas, nereikia, suformatuokite kortelę dažnai.Jei SD kortelė metodus, jų maksimali talpa, seniausias rinkmenos bus perrašytos su naujausia failą, paliekant vietos naujiems įrašams.

[Supercapacitor]: maitinimo teikia supercapacitor, kuri turi patobulintas atsparumas aukštai ir žemai temperatūrai.

Automatinis aptikimas Kai built-in G jutiklis aptinka susidūrimo/purtyti, vairuoti, diktofonas automatiškai užrakinti dabartinis įrašas kaip įrodymas avarijos.Avarijos byla bus užrakintas ir negali pakeisti loop įrašymo.

Vairavimo diktofonas veikia automatiškai.Kai variklis įjungtas, jis pradeda įrašymą, ir kai variklis yra išjungtas, jis sustoja.Ciklo intervalas yra įrašomas į "micro SD" kortelės.Besiūliai įrašymo reiškia, kad nėra tarpų tarp įrašytus failus.

Lengvas montavimas.Naudoti įtraukti 3M lipnios tvirtinimo rinkinys lengvai montuoti vaizdo kameros ant priekinio stiklo

Specialios Funkcijos Wifi Funkcija
Jutiklinis Ekranas No
Originalioje Pakuotėje Taip
Skaičius Objektyvai 2
Peržiūrėti Kampas 170°
Video Kodas H. 264
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Ekranas LCD
OSD Kalba lietuvių
Vaizdo Formatas mp4
Prekės Pavadinimas MAIYUE STAR
Max Išorinė Atmintis 128G
Ekrano Dydis <3"
Galinio Vaizdo Kamera Taip
Surinkimo Režimas Paslėptas Tipas
Vaizdo Jutiklis Sony IMX323
Chipset Gamintojas Novatek
Baterija Built-in
Kameros Rezoliucija 2880x2160
Pikselių 1200Mega
Kadrų Per Sekundę 30
Ekrano santykis 4
Sąsaja Micro SD/TF
GPS logger Vidaus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai