Nauja Reduced price!
šuo vasaros jumpsuit rompers šunelis medvilnės kombinezonas pavasario drabužių F135

šuo vasaros jumpsuit rompers šunelis medvilnės kombinezonas pavasario drabužių F135

€3.96

-25%

€5.28

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šuo jumpsuit žiemą, šuo jumpsuit, pajama kombinezonas šuo, medžiaga šuo, šuo romper, antistress spurgos, riebalų hub, dviračių riebalų varantys, šuo palaidinukė, bendras šunų.

F135 šuo medvilnės pavasarį, rudenį jumpsuit & rompers

pagamintas iš medvilnės, labai minkštas ir patogus, puiki kokybė

NAUJAS Atvykimo į Kovo,2019 m.Tikimės, kad jums bus būti mūsų pirmasis klientas.

TZZ PET Drabužių Dydis Lapas

Matavimai leido klaida yra 1-3 cm DYDIS (cm) Atgal (cm) Krūtinė (cm) Kaklo (cm) Skelbimas apie 2 kojas drabužius, remiantis Krūtinės Dydis S 20 32 23 4 kojos drabužius, remiantis Atgal Dydis M, 25 37 26 L 30 42 29 Nugaros Ilgis neturi būti LIEKAMOSIOS XL 35 47 32

XXL 40 52 35 Stora, tai nėra gerai pet 1.Dydis skirtumai 1-3cm.Prašome atkreipti Priemonė ir dydžio lapas " yra tik nuoroda. 2.Mes matuojame drabužių dydį ant stalo, atkreipkite dėmesį pasirinkti dydį ir give2 - 3cm daugiau kūno vietos šunims

3.prašome įvertinti savo augintinio dydį atidžiai prieš jums pasirinkti dydį.Jei reikia keistis dydžio vėliau,pirkėjas turi apmokėti siuntimo išlaidas į Kiniją.

Nuotraukas Rodyti

ATSILIEPIMAI ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Medžiaga 100% Medvilnės
Prekės Pavadinimas Dogbaby
modelis dryžuotas
Tipas Šunys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai