Nauja Reduced price!
5vnt Dvigubo Baigėsi Pažeistų Varžtų Ištraukimo Grąžtai Skaldytų Lūžimo Vadovas Medienos Varžtai Valiklis Ekstraktas Gręžimo Įrankis

5vnt Dvigubo Baigėsi Pažeistų Varžtų Ištraukimo Grąžtai Skaldytų Lūžimo Vadovas Medienos Varžtai Valiklis Ekstraktas Gręžimo Įrankis

€4.14

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: karbidas varžtas tiek, paukščių lempos, ev lipdukas, extractor varžtas, skaldyti metalo varžtai extractor, neveikia galva, karbido frezavimo varžtas, skaldytų sraigtiniai extractor, medvaržčiu extractor, ličiai medienos.

5vnt Dvigubo Baigėsi Pažeistų Varžtų Ištraukimo Grąžtai Skaldytų Lūžimo Vadovas Medienos Varžtai Valiklis Ekstraktas Gręžimo Įrankis

Kulka Taškų: 1、AUKŠTOS QUALITYT: Tai pažeistų varžtų valiklis įrankių rinkinys yra pagamintas iš aukštos kietumas H. S. S. 4341 (kietumas yra 63hrc)legiruotojo plieno, tvirtas ir ilgalaikis.

2、DAUGIAU DYDIS: ištraukėjas, varžtų komplektas(#0/#1/#2/#3/#4) veikia su bet kuriuo gręžimo ir bet kokio dydžio ar varžto.Pilnas dydis lengvai iš ištraukėjas, varžtų rinkiniu ir gali patenkinti savo specifinius poreikius.Taip, jūs galite padaryti daugiau dirbti už mažiau pinigų.

3、TIKSLUMAS: Vienas tiek yra dvi skirtingos galvutės, vienas naudojamas gręžti skylę viduryje išpirko-galvos užtrauktuku, su gręžimo pabaigos, kiti yra naudojami extractor varžtus ar varžtą.Tai specialios konstrukcijos padeda patraukti ir išimkite varžtus tiksliai ir lengvai.

4、LENGVA NAUDOTI: Du paprastus veiksmus, tiesiog reikia, gręžimo, jokios kitos priemonės, reikia, pasirinkite mažesnis tiek už žalą, varžtų, jūs galite lengvai pašalinti varžtą, prašome įsitikinkite, kad paleisti gręžimo, atvirkštinio proceso metu.

5、PLATUS: varžto šalinimo rinkinys yra daug turi įrankis, skirtas visiems, kurie reikia de-įdiegti varžtai, įskaitant molly-varžtai iš sienos lenta, medžio ir skardos programas.Varžtas valiklis ir garų suderinama su visų markių elektrinius gręžtuvus ir atsuktuvų rankenos įrankiai.

Savybės:

Aukštos Kokybės: Tai pažeistų varžtų pašalinimas įrankių rinkinys yra pagamintas iš aukštos kietumas HSS 4341 (kietumas 63hrc) legiruotojo plieno, patvarumo.

Lengva naudotis: tiesiog du paprastus veiksmus, tik grąžto reikia, niekas kitas priemones, reikia pasirinkti mažesnę, nei sugadintų varžtų, jūs galite lengvai pašalinti varžtą, prašome užtikrinti, kad skylė yra atvirkštinė šio proceso metu.

Techniniai duomenys:

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: HSS volframo karbido patarimas

Įkrova: 5 paketus

Ilgis: 50mm/1.97 į

Extractor specifikacijos:

0#Pašalinti skersmuo 2~4mm/0.08~0.16 in

1#Pašalinti skersmuo 3~5mm/0.12~0.2 į

2# pašalinti skersmuo 4~8mm/0.16~0.31 in

3#Pašalinti skersmuo 5~10 mm/0.2~0.39 į

4# pašalinti skersmuo 6~12mm/0.24~būti 0,47 į

Instrukcijos:

1. Pasirinkite varžtas valiklis, kuris yra mažesnis nei sugadintus varžtus.

Naudoti gręžimo karūnos paversti pakankamai giliai, kad viduryje varžto galvute.

Pastaba: giliau į skylę, tuo lengviau jį pašalinti varžtą.

2. Išimkite varžtą extractor ir tada pakeisti sraigtiniai nutraukėjai

3. Rankinis grąžtas sukasi prieš laikrodžio rodyklę, tačiau nenaudokite didelis gręžimo greitis

Sąrašas:

5*Dvivietis galvutės varžtas

Pastabos:

Jei varžtai negali būti pašalintas, tinkamai naudojant, naudoti didesnį tipo sraigtiniai nutraukėjai, siekiant išvengti žalos šalintuvo dėl per didelės jėgos.

Medžiaga Karbidas
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Modelio Numeris EO03306
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai