Nauja Reduced price!
3pcs Flameless LED Žvakės Nuotolinio Valdymo pulto Baterija 7 Spalvų Naktį Žibintai Lempa, Gimtadienis, Kalėdos Šalies Namų Dekoro

3pcs Flameless LED Žvakės Nuotolinio Valdymo pulto Baterija 7 Spalvų Naktį Žibintai Lempa, Gimtadienis, Kalėdos Šalies Namų Dekoro

€3.52

-30%

€5.03

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: os gimtadienio žvakučių, žvakė stikliniame, lempa led, žvakė šilčiau žvakė, žvakių laikiklis dėklas, gimtadienis candel, žvakės siaurėjantys, etsy plaukiojantieji žvakės, todėl žvakių indeliai, susukti žvakė mal.

Tinka vidaus ir lauko naudoti: idealiai tinka naudoti lauko sąlygomis be lydymosi temperatūros vaškas, skirtas vidaus ir lauko darbams.Gali būti naudojamas karštas oras / pagal saulę ir yra suprojektuoti, kad atlaikytų šviesos lietaus, bet ne smarkus lietus.

Nuotolinio valdymo ir set laikmatis: neperpučiami ir dervos, nuotolinio valdymo pultas, spalva keičiasi žvakės, 12 spalvų.Jūs galite pasirinkti savo mėgstamą spalvą, su nuotolinio valdymo pultu.Laikmatis setting_ kuo laikmatis yra nustatytas, žvakė šviečia, tuo pačiu metu kiekvieną dieną ir šviečia 4 val. / 8 val.

Flameless žvakės: šviesa sukuriama Led, nr. ugnies rizikos, nėra dūmų ir ne vaškas chaosas.Saugus vaikams ir naminiams gyvūnams, LED žvakės be tikrą ugnį, nesijaudinkite dėl gaisro nelaimingų atsitikimų.

Super ilgas baterijos: 3 AAA baterijos (neįtraukta) (aukštos kokybės baterija reikia) paskutinis val. 2000 valandų.Ilgesnis baterijos veikimo laikas reiškia mažiau baterijos yra naudojami, todėl jūs naudoja mažiau baterijos.Be to, mažesnis elektros energijos suvartojimas yra geriau aplinkai.

Komplektaciją: 3 žvakės + nuotolinio valdymo pultas, 1 x naudojimo instrukcija (galbūt ne vokiečių), 6.3 cm (skersmuo) x 10,2 cm (aukštis), 3 x AAA baterijas per žvakė reikia.

Modelio Numeris Žvakės Šviesa
Formos Ramstis
Drop laivyba Parama
rankų darbo No
Produktas Žvakių Lemputė
Funkcija Flameless
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Šalys
Tipas LED Žvakė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai