Nauja Reduced price!
Burbulas Pieno Arbata Pagalvę Minkštas Pliušinis Cuddling Žaislas Plauko Pagalvę Įdaryti Maisto, Pieno, Arbatos Formos Lėlės Vaikams Mergaitės Gimtadienio Dovana

Burbulas Pieno Arbata Pagalvę Minkštas Pliušinis Cuddling Žaislas Plauko Pagalvę Įdaryti Maisto, Pieno, Arbatos Formos Lėlės Vaikams Mergaitės Gimtadienio Dovana

€3.78

-49%

€7.54

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: siuvinėjimo pagalvė, burbulas arbatos pagalvė, apkabinti pagalvę, didelis plushies, pliušas, minkštas žaislas, mha plushie, pagalvėlė maisto, pagalvėlė kawaii, padengti pilow.

Savybės:

1. Aukštos kokybės Medžiaga: Šio pieno arbata-formos pagalvė yra pagaminta iš aukštos kokybės 3D žemyn medvilnės ir spandex elastinga aksomo, kuris yra minkštas, eco-draugiškas, mielas, o ne lengvai deformuotis.

2. Dovana įvairaus Amžiaus žmonėms: Jei pažįstate ką nors, kas myli pieno arbata, tai pieno arbatos puodelio formos pagalvė yra puiki dovana.Ji yra ne tik tinka vaikams, bet ir suaugusiems ir paaugliams.Ji gali būti pateikta su draugais, motina, tėvas, vaikai, senelis, močiutė, tetos ir dėdės, kaip dovaną.

3. Mielas Formos: Tai pagalvės funkcijos, 3D vaisių, pieno, arbatos puodelio dizainas, suteikti jums gerą nuotaiką.Pagalvę, gali padėti jums pagerinti savo artimus santykius, pvz., draugams, gerbėjams, seserys, giminaičiai, bendradarbiai ir šeimos.

4. Praktinio Užtrauktuku Dizainas: užtrauktukas konstrukcija leidžia padengti pagalvę lengva nuimti ir nuplauti.Modelis ant pagalvės priima auksą, elektros siuvinėjimo procesas, susiuvimas yra tvarkingas ir tvarkingai, paprastas ir gražus, prabangus ir high-end (Pastaba: tik pagalvės oro kondicionierius antklodė stilius yra išimti ir išskalbti, ir standartinis pagalvę stilius negali būti nėra nuimamas ir galima skalbti).

5. Ideali Dovana: Ši pagalvė yra daugiafunkcinė, ją galima naudoti kaip pagalvę, miega, pagalvės, pagalvėlės, oro kondicionavimo antklodė arba cuddling žaislas, ir ši pagalvė yra taip pat puikiai tinka Kalėdų, Valentino Dienos, gimtadienio, Mamos Diena, draugystė, burbulas arbatos diena, ar net tik dienos dovana.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Spandex ruožas aksomo

Įdarui: 3D žemyn medvilnės

Dydis(apie):

S: 40cm/sudarė 15,75 (ne nuimamas ir galima skalbti)

M: 50cm/19.69 į (nuimamas ir galima skalbti)

Spalva: braškių, citrinų, avokadas

Pakavimo Sąrašas:

1*Pagalvė

Pastaba:

Yra tolerancija 1-3 cm dėl vadovo matavimo, prašome suprasti!

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Amžius 8~13 Metų
Įspėjimas no
Modelio Numeris Įdaryti Plushie
Prekės Pavadinimas MINOCOOL
Įdaru 3D žemyn medvilnės
Aukštis 31cm-50cm
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai