Nauja Reduced price!
Ekstremalių Bikini Rožinių Širdies Aprėptis G String Pusėje Kaklaraištis Apačioje Seksuali Maža Mini Micro Bikini Paplūdimys Glamour Rauginimo Per Biquini

Ekstremalių Bikini Rožinių Širdies Aprėptis G String Pusėje Kaklaraištis Apačioje Seksuali Maža Mini Micro Bikini Paplūdimys Glamour Rauginimo Per Biquini

€15.94

-48%

€31.24

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ekstremalių micro bikini, ekstremalių micro bikini moterims maudymosi kostiumėlį, micro diržas, g-string maudymosi kostiumėliai, raštuotas rudos spalvos bikinis, savaiminio įdegio priemonė, mikro mini maudymosi kostiumėliai, žodžiai ekstremalus, micro bikini, ekstremalių seksuali mini micro g-string bikini.

Atrodo seksualus, o sporto save šiame seksualus G string Bikini!Taip pat galite gauti nuostabų įdegį su šiuo nuostabiu mikro bikinis.Ypatybė:

- Tai seksualus micro bikini funkcijų narvuose širdies formos aprėptis viršuje, apynasrio viršuje, dirželiai, kaklaraištį atgal uždarymo.

- Atitikimo pusėje kaklaraištis, maža u G string nuosėdos ir diržas atgal.Apačioje pateikti mini širdies formos aprėptis priekyje

- Medžiaga: Aukštos kokybės Ruožas Nylon/Spandex (minkšta ir tampri)

- Spalva: Mėlyna Rožinė

- Dydis: Vienas Dydis tinka Labiausiai

- Be pamušalo.

- Tai seksualus ir flitering micro bikini viršus ir apačia diržas tinka privatus paplūdimys, dėvėti,baseinas šalis,įdegio, deginimosi per, naktinis klubas egzotinių šokių drabužiai/striptizo,modelis, drabužiai,puikus dizainas kiekvienos merginos/moterys.

-SKALBIMO PATARIMAI-Kai plauni šis seksualus smulkutis weeny ekstremalių bikini,prašome gydyti atsargiai.Plauti Rankomis Lengvai.Be Baliklio.Išdžiūti.

-Mes branginame kiekvieną klientą,jei turite kokių nors klausimų apie kokybę, problemos,prašome leiskite mums žinoti,mūsų komanda bus stengiamės pasiūlyti jums priimtinas prekybos patirtį.

Naudoti švelnus skystas indų ploviklis už galoną šaltu vandeniu ir gerai sugerti jūsų kostiumas už trijų minučių.Neleiskite savo pavyzdžiu mirkti per naktį, nes tai gali sukelti tam tikrų spalvų kraujuoti ir paleisti.Švelniai minkyti dirbti iki suds per visą paviršių.Gerai nuplauti ir pašalinti vandens perteklių be gręžimo.Lašelinę sausas nepasiekia tiesioginiai saulės spinduliai.Ne džiovintuvai, prašom.

- Paprastai Mes laivas, kad maždaug per 1-2working dieną po užsakymo apmokėjimo gavimo į Depozitinę.Savaitgalio ar Atostogų, Siunta bus atidėtas atitinkamai.

- Mes tik laivas adresą, kuriuo siūloma tvarka.Prieš jums mokėti užsakymą, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Jei norite pakeisti pristatymo adresą, prašome susisiekti su mumis atšaukiu užsakymą, ir pakeisti, kad dar kartą.

- Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo Švenčių dienomis Kinijoje ar jūsų šalyje, muitinės procedūros, ar stichinių nelaimių.

- Pasirinktinis/Importo Mokesčius: Jei ji happend jokių muitų, mokesčių ir PVM(jei toks yra) happend importuojamų šalyje,ji bus beared klientams.Mes nėra atsakinga už bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

- Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir kt.) galėtų būti ilgesnis nei įprastu laiku.Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

Kai jūs turite sklypą, jei yra problema, happend prekes, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti nagative atsiliepimus apie mūsų parduotuvėje.TAI YRA LABAI SVARBU .Būtume labai bendradarbiavo, kad būtų išspręsta problema, dėl mūsų klientas per 24 valandos.Mes manome, kad visas problemas galima išspręsti tarpusavio ryšių. ^_^

Q1: Kokį dydį turėčiau Rinktis?

Prašome sekti mūsų dydžio gildijos, pirmiausia įvertinti savo kūno dydžio biustas, juosmens ir klubų dydį.Po to pasirinkti panašaus dydžio mūsų dydžio lentelė.

Q2:Kodėl kažkas sakė, kad tai yra didesnis, kažkas sakė, kad tai yra mažas, iš atsiliepimų?

A:Mes turime klientų iš viso pasaulio.Skirtingi žmonės turi skirtingas kūno formos ,todėl asmens komentaras, gal subjektyvus.Tiesiog sekite mūsų dydžio gildijos, tada tai būtų ne problema, pasirinkti tinkamą dydį.

Q3:Kai bus jums išsiųsti siuntinį?

A: Mes išsiųsime per 1-7working dienas po jūsų apmokėjimo gavimo į Depozitinę.Ir paprastai galite stebėti jį po 1-10 dienų po to, kai mes laivas jį.

Q4:Kodėl kartais sklypo online status sustabdyti?

Kinija Po Aviopasts internete informacija nėra sinchroninio su transporto.Jie atnaujinti informaciją labai lėtai, o ne parodyti kiekvieną proceso informaciją, per perduoda internetu.Tik todėl, kad jų paslaugos ne taip tobula, dar nėra.Taigi, jei jums rasti, kad jūsų sklypo informacijos, negalima atnaujinti ilgą laiką dėl interneto.Prašome nesijaudinkite, kad yra labai normalus dalykas.Sklypas yra tik būdas jums.Jums nereikia nieko daryti, bet tiesiog reikia palaukti.

Q5: aš atšaukė užsakymą ,kodėl aš vis dar neturi gauti grąžinamąją išmoką?

A: Tarptautiniai pament dalyvavo daug šalių.Taigi, mokėjimo nebus išleistas iš karto, kai atšaukti užsakymą.Paprastai po užsakymo atšauktas, tai trunka apie 1-2 savaites Patogiamgyvenimui.lt tvarkyti pinigus.

K6:aš galiu pasirinkti įvairaus dydžio, viršus ir dugnas?

A: Atsiprašau, mes negalime povide įvairaus dydžio, iš viršaus ir dugnų, nes mūsų produktai yra parduodami rinkiniai.

Jei esate patenkinti mūsų prekėmis,Tai bus labai dėkingi, jei galėtumėte reitingų 5stars mūsų parduotuvėje.Jūsų parama paskatins mus judėti į priekį.Kaip gamintojas maudymosi kostiumėlį, mes priimame klientų atsiliepimų, labai svarbu.Mes stengsimės pagerinti daugiau ir kokybės, ir paslauga jums ateityje.

Profesinės Gamybos Mini Micro Bikini/Vien Bikini/Extreme Bikini/G-String/Timpa

Bikini Bottom Stilius Pusėje G String Kaklaraištis Diržas Apačioje
Juosmens Mažas Juosmens
Amžius Amžius 18-35 Metų
Medžiaga Aukštos Kokybės Tampri, Nailonas
Su Pad No
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Stilius Sexy/Slutty/Laukiniai/Karšto
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Numeris Seksualios Mikro Bikinis
spalva juoda
Funkcija Mini/Mikro/Extreme/Egzotinių
Prekės Pavadinimas SHERRYLO
Bikini Viršų Stilius Mini Trikampis Viršų
Modelio Tipas Ribojasi
Elegantiškas mados Normcore/Minimalistinio
Naudojimo Occation Paplūdimys/Baseinas/Rauginimo Per/Kaitintis/ Kaitintis Po/Nigh Klubas
Lytis MOTERIS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai