Nauja Reduced price!
20set kraft Popieriaus Stačiakampį langelį sanitarinių konteinerių maišeliai, dovanų pakavimo Dėžutės Stalčių Stiliaus maisto Pakuočių organizatorius cigarečių

20set kraft Popieriaus Stačiakampį langelį sanitarinių konteinerių maišeliai, dovanų pakavimo Dėžutės Stalčių Stiliaus maisto Pakuočių organizatorius cigarečių

€13.60

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lauke kraftpopieris, krepšys marc jacob, bento, Andralyn, kinų maistas, maišelis "chanel", butelis maisto, lauke tvirtasis, mahjong, kartono dėžutė.

20set kraft Popieriaus Stačiakampį langelį sanitarinių konteinerių maišeliai, dovanų pakavimo Dėžutės Stalčių Stiliaus maisto Pakuočių organizatorius cigaretės :

1.medžiaga: kraftpopieris

2.dydis: 10 skirtingo dydžio, CT01---CT10, prašome patikrinti kiekvieną dydį ant pirmos nuotraukos;

3. Spalva: juoda arba kraft spalva

4 .Q'TY: 20set/daug

Patarimai: Laivas, butas,lengva sulankstyti ir atidaryti

Aukštos kokybės,didelis svoris,atsirasti didelis laivas kaina

Atvykimo laikas(Apytikslis)

Pristatymas:

1.Jūsų užsakymas bus gerai supakuoti saugumo ir pristatomas su 48 valandas po gauti savo aiški mokėjimo.

2.Mes laivas prekės per laivybos metodą, kaip jums pasirinkti.Mes teikiame UPS,Fedex,ir Vykdymą pagal Patogiamgyvenimui.lt jūsų pasirinkimas.Jei jums reikia kitų laivybos metodą,prašome informuoti mus, kol jūsų mokėjimas.

3.Visos prekės turi būti pateiktos per 2 savaites ne daugiau kaip 4 savaites.Prašome pranešti mums, jei prekės nėra gauta per 4 savaites ir mes jums 100% patenkintas sprendimus.

Grąžinimo Politika:

1.Jei negavote prekės daugiau nei 30 dienų po to, kai jūs mokate tik už tai,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes suteikiame jums 100% patenkintas sprendimus.

2.Jei radote kokybės problema prekės, gavę ją per 7 dienas,pleae taip pat susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau,mes padėsime jums išspręsti problemą.

3.Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu,galite jį grąžinti mums už operatyviai keistis ar mes grąžinsime jūsų mokėjimą.Laivybos mokestis ir draudimo nėra grąžinami.

Atsiliepimai:

Jūsų komentaras yra labai svarbi mūsų verslo sėkmę.

1.Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5stars.

2.Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų,prašome nepalikite neigiamo skubiai.Prašome susisiekti su mumis pirmą,mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą ir jums patenkinti

Kontaktai:

Jei turite kokių nors klausimų,mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai kviečiame jus į el. paštą.Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus ir išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma.

Tipas Išvestinių Produktų
Forma multi formos
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas Andralyn
BJD/SD Požymis Priedai
Mfg Serijos Numeris Mados
Modelio Numeris žaislas dovanų pakavimas
Matmenys Multi Dydis
Elemento Tipas Lėlės Priedai
Įspėjimas Geros Kokybės
Medžiaga Popierius

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai