Nauja Reduced price!
NAUJAS

NAUJAS "PASIDARYK pats" LM317+LM337 Neigiamas Dual Vairo Kolonėlė Rinkinys, Maitinimo Modulis Valdybos Elektronikos Komponentų

€4.00

-29%

€5.64

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lm317 lm337 kolonėlė, "pasidaryk pats" flanelė valdyba, lm337, "pasidaryk pats" electron rinkinys, "pasidaryk pats" maitinimo šaltinis, ibm maitinimo breakout valdybos, "pasidaryk pats" rinkinys elektronika laikrodis, elektroninių komponentų, lm317, elektronikos dalys derliaus.

{infomodule}

Aprašymas: FR-4 grandinių plokštės valdybos naudojant karines klasės medžiagos, lakštai, plokštės, ir kai kurių stabilumas, tolerancija parametrus, medžiagos, elgėsi labai sunku, kurio interesais daug kitų gana pigiai lapas.PCB lenta parametras elementai spausdinami tiesiogiai, be nuorodos į grandinės schemą, atveju, gali būti prilituoti tiesiai, labai patogu. 1. Dvipusis laidų, pagalvėlės purškimo alavas ir alavo padidinti Proceso pagalvėlės, gali atlaikyti ne kartą desoldering, nėra lengva nukristi. (Lenkimo žemyn reiškia ne žmogaus, sąlygos sukelia)

2. Nes mažesnė tikimybė, kad sagtis, prasta plokštė bus pakeisti su laiku ir aplinkai, kylančios dėl lenkimo. 3. Varža labiau stabili ir patikima.Rekomendacija: įėjimo įtampa (rektifikuotos išlyginti įtampos priemonėmis, o ne KINTAMOSIOS srovės įtampos, KINTAMOSIOS srovės įvestis yra ištaisyti, ir filtruojamas į 1.414 kartus, jei įvesties įtampa 12V AC yra ištaisyti, ir filtruojamas po 12 * 1.414 = 16.968 V) bent didesnė nei išėjimo įtampa yra 3 V, bet neturi būti per didelis, per daug spaudimas tik didės 317/337 galia, chip šilumos, išėjimo srovė, taip pat gali būti mažesnis, pavyzdžiui, kaip įėjimo įtampa yra ištaisyti, ir filtruojamas įtampa yra 12V, išėjimo reglamento 5V, reguliatorius taip, kad slėgio kritimas yra virš chip 12-5 = 7V, jei laiko srovė Yra 0.5 A, tada galios reguliatorius vamzdis 0,5 * 7 = 3.5 M, didesnė galia, tuo daugiau didelių šilumos.Parametras: Lenta dydis maždaug: ilgis 62mm pločio 59mm aukštos 30mm Įėjimo įtampa: AC 5V - dvigubai dual AC 20V (tik dual AC input) Išvestis DC: 1.3-25 V Srovė: 1 A Viršįtampių režimas: linijinis spardytis reguliatorius, išvesties įtampos KINTAMOSIOS srovės įtampa yra ištaisyti, ir filtruojamas po minus 3V.Po tokio pirkimo dual 12V, reguliatorius lygintuvas filtras įtampa yra virš 12 * 1.414 = 16.968 V, išėjimo įtampa gali 16.968-3V = 13.968 V Pakuotė:

1 x "PASIDARYK pats" LM317+LM337 Neigiamas Dual Vairo Kolonėlė Rinkinys

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, ir es importuoti į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Pakuotė Kita
Darbinė Temperatūra Kita
Tipas Įtampos Reguliatorius
Prašymas Kita
Maitinimo Įtampa 1.3-25 V
Išsklaidymo Galia Kita
Modelio Numeris Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas TMOEC
sąlyga Naujas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai