Nauja Reduced price!
Prekės Pgm Standartinis Golfo Krepšys Moterims Ir Vyrams, Vandeniui Patvarus, Golfo Krepšys Pu Oda, Daugiafunkcinis Golfo Klubas Maišelį Padengti D0083

Prekės Pgm Standartinis Golfo Krepšys Moterims Ir Vyrams, Vandeniui Patvarus, Golfo Krepšys Pu Oda, Daugiafunkcinis Golfo Klubas Maišelį Padengti D0083

€63.75

-30%

€92.39

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: golfo klubas, sota golfo klubai, titleist golfo, golfo krepšelį, animacinių filmų golfo vairuotojas dangtis, vyrai perliniu vartai, pgm golfo europos sąjungos oficialusis, krepšys vyrų pečių, piniginė moterims, golfo krepšiai vaikinai.

Specifikacija

Gamintojas: PGM

Modelio numeris: QB009

Produkcijos pavadinimas: standartinis golfo krepšys

Medžiaga: PU dirbtinė oda

Modelis: dot

Specifikacija: 25*45*90cm

Lytis: Vyrai

Spalva: juoda ir ruda jūsų pasirinkimui (skirtingos spalvos rodo jūsų diffenent stilius)

Svoris: 4kg/vnt.

pakuotė: vienas gabalas carton

Funkcija 1)jis pagamintas iš aukštos kokybės PU dirbtinės odos,kietas,patvarus ir Atsparumas purvinas. 2)krepšys su 5 skylių dizainas,galima sumontuoti 13 klubų,leiskite jums veriety vietų už teisę klubas naudoti. 3)krepšys su rankena pagamintas iš odos,high-end confort,metalo ženklai,noble kokybės užtikrinimo. 4)fondo naudoja aukštos kokybės liejimo inžinerijos plastikiniai,balkonas, stabilias dėl kamuolio. 5)lengva nešiotis skėtį.

Patarimai:

1.Kaip sekti savo siuntinį?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį:

http://global.cainiao.com/detail.htm

2.Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas.

Drop laivyba,galite pateikti užsakymą su jūsų kliento adresas,galime siųsti sklypo, be jokios informacijos apie mūsų parduotuvėje.

3.Nėra jokių muitų mokesčių?

Daugeliu atvejų, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų.Mes pripažins tai kaip dovana ir mažesnė vertė, siekiant išvengti mokesčių.Bet dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse mes esame nėra atsakingas už bet kokius muitinės mokestį.prašome patikrinti muitų politika ne savo vietoje,galite palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus.

Medžiaga PU
Modelio Numeris D0083
Kategorijos Standartinis Kamuolys Paketas
Specifikacija 25*45*90cm
Lytis moterims, vyrams
Prekės Pavadinimas PGM
spalva Ruda, Juoda
Tipo sportas Golfo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai