Nauja Reduced price!
Pyragas Įrankiai 6-Ertmės Silikono Spurgos Kepimo Skardą Non-Stick Pelėsių, Indaplovė, Apdailos Įrankiai Feb26 Modell Plaything

Pyragas Įrankiai 6-Ertmės Silikono Spurgos Kepimo Skardą Non-Stick Pelėsių, Indaplovė, Apdailos Įrankiai Feb26 Modell Plaything

€4.00

-37%

€6.45

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: griežinėliais tortas modelis, bagel pelėsių, spurgos formos, silikoninė guma pyragas, visos spurga, spurgos, bagel maker, spurgos visos, medus silikono pyragas, užuolaidų silikono pyragas.

6-Ertmės Silikono Spurgos Kepimo Skardą Non-Stick Pelėsių, Indaplovė, Apdailos Įrankiai

Savybės:

Lengva Naudoti: Mūsų ryškiaspalviai Spurgos visos puikiai jūsų orkaitė; Tiesiog padėkite skardą ant slapukas lapas, užpildyti ir kepti pagal jūsų receptą instrukcijos.

Tefloninė kepimo ir Lengva Valyti: Slicone turi puikų šilumos reguliavimą savybės, Todėl, jei jums sekti receptai todėl ne klijuoti kepimo lengva valyti.

Mūsų dėmių atsparios, Maisto kokybės Silikono Spurgos Visos yra visiškai plauti indaplovėje, todėl valymas yra visada greita, paprasta ir nerimauti nemokamai!Arba Tiesiog Valymo karštu muiluotu vandeniu ar į darbą!

Vieną kartą išvalyti tiesiog sulenkite keksiukų į saugojimo vietos iki kito naudojimo lankstumą silikono leidžia pan būti sulenkti be nuostolių, tai tiesiog skleidžiasi atgal į savo pradinę formą.

LABAI LANKSČIOS ir lengvai pašalinti, spurgos.Tiesiog sulenkti ir spurgos pop teisę iš nesulaužant ar yra pažeistas bet kokiu būdu.

Techniniai duomenys:

Spalva: Oranžinė,Žalia,Mėlyna,Raudona,Violetinė, tamsiai violetinė

Medžiaga: Silikonas

Dydis: 26 x 18cm

D iameter:7cm

Paketų Sąrašo:

1 × Spurgos pelėsių

Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Nepadori Nuotrauka No
Naudojimas 5 Kepimo skardas
Sertifikavimo CIQ
Naudojimas 6 Tortas dekoravimo pelėsių
Naudojimas 3 Silikono formos Tortas
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Silikono
Tipas Pyragas Įrankiai
Naudojimas 2 Saldainiai Pelėsių
Naudojimas 4 minkštas pelėsis
Naudojimas 1 Pyragas Įrankis
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris modelis plaything

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai