Nauja Reduced price!
Es9028Q2M+Sa9023 Usb Dekoderis Karščiavimas o Dekodavimo Valdybos Dac Garso plokštės

Es9028Q2M+Sa9023 Usb Dekoderis Karščiavimas o Dekodavimo Valdybos Dac Garso plokštės "Pasidaryk pats" Už Amplificador Namų Kino sistemos, Stiprintuvai

€23.20

-34%

€35.69

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vpk rinkinys usb, cm6631a, mr8, audio dac, es9028, audio diy, src, vpk iššifruoti valdyba "pasidaryk pats", vpk, es9018k2m.

Es9028Q2M+Sa9023 Usb Dekoderis Karščiavimas o Dekodavimo Valdybos Dac Garso plokštės "Pasidaryk pats" Už Amplificador Namų Kino sistemos, Stiprintuvai

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Naudojant originalias SA9023 ES9028K2M

Pagrindinis srovės elektrolitinius kondensatorius signalo priima Panasonic elektrolitinius kondensatorius, importuojama iš Japonijos, kuri užtikrina stiprius ir nepertraukiamo maitinimo palaikymo.

PCB naudoja 1.6 mm storio dvigubo skydelis, 2.0 storio vario, alavo purškimo procesas, siekiant užtikrinti gerą artimųjų veiklos didelių ir mažų srovių.Pirmos klasės PCB kokybės.

Remti didžiausią 24-bit 96K ėminių ėmimo dažnis, remiant: 33K, 44.1 K, 48K, 88.2 K, 96K ėminių ėmimo dažnis.

PCB Dydis: 80*61.5 MM

Produkto pristatymas:

ES9028 naudoja patentuotą Hyperstream architektūros ir laikas-ain jitter slopinimo technologiją, siekiant jitter-free įrašymo kokybės dinaminį diapazoną 112 dB.

Dėl neigiamos įtampos iš mokesčio gautos siurblys integruotas lustas, ES9028 gali tiesiogiai produkciją 2Vrms su nuoroda žemės viela pagal bendrą elektros energijos tiekimo, panaikinti prikabinti talpa DC įtampos izoliacijos.Be to, išėjimo amplitudė gali būti nustatyta, kad mažiau nei 2Vrms lygio varža pagal faktinius poreikius.Triukšmo perjungimo mašina taip pat gali būti visiškai nuslopintas.

Spalva:juoda

Medžiaga:Aliuminio lydinys

Dydis:91*73*31mm

Pakuotės Turinys:

1* ES9028Q2M+SA9023 USB Dekoderis Karščiavimas o Dekodavimo Valdyba

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Patogiamgyvenimui.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Patogiamgyvenimui.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Komplektacija Paketas 1
Maksimali Galia Vienam Kanalui NE GALIA
Išorinis Skersmuo as described
Kanalai 1
Prašymas Kompiuteris
Prekės Pavadinimas COOLCOLD
Ekranas Ne Ekranuoti
Jungtis A AUX
Funkcija NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Garso Ilgintuvas
Lytis Vyriška-Moteriška
Pakuotė Taip
Pakavimas Maišelis
Jungtis B AUX
Modelio Numeris ES9018K2M SA9023

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai