Nauja Reduced price!
Rankinis Konservantas Kino Stumdomas Cutter Maisto Šviežumo Plastiko Wrap Balionėlis Folija Kabintis Filmų Talpinimo Virtuvės Reikmenys

Rankinis Konservantas Kino Stumdomas Cutter Maisto Šviežumo Plastiko Wrap Balionėlis Folija Kabintis Filmų Talpinimo Virtuvės Reikmenys

€8.85

-49%

€17.36

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: alavo folija dozatorius, filmas turėtojas, pramonės stretch plėvelė dozatorius, folija turėtojas, plėvelė, folija turėtojas, triple popieriaus dispencer, cutter filmas, patiekalas drainer metalo, kabintis wrap cutter, silikono kabintis wrap.

Rankinis Konservantas Kino Stumdomas Cutter Maisto Šviežumo Plastiko Wrap Balionėlis Folija Kabintis Filmų Talpinimo Virtuvės Reikmenys

Ypatybė:

1.Visada naudokite ABS Medžiaga iš Aukštos Kokybės maisto wrap dozatorius pagaminta iš ABS medžiagos, Sveikas, aplinkos apsaugos, netoksiškas ir jokio kvapo ir patvarus naudoti.

2.Saugu Ir Lengva Naudoti - Saugi, paslėpta peilis yra su recesu apsaugoti pirštai.Spyruoklinė, lengvai pop vyniojami į ritinius ir išeina.Puikiai tinka polietileno plėvele, aliuminio folija ir vaškinio popieriaus.

3.Patogu Ir Lengva Saugoti Ir naudoti - Tik "bitė", przystawkę uždarymo, atlaisvintumėte ir galėtumėte išimti.Paprasta laikyti, telpa dauguma virtuvės stalčiai.Puikus sprendimas, skirtas pjauti nerūdijančio plieno folija ir kabintis-filmas.

4.Daro Vyniojimo Maistas Super Lengva - plastiko wrap turėtojas-Aplinkos apsaugos,Smart maisto wrap dozatorius; daro vyniojimo maistas super lengva.

Parametras:

Medžiaga: ABS + Nerūdijančio Plieno Ašmenys

Dydis: 36 cm x 5 cm x 5.5 cm ( 14.17 colių * 1.97 colių * 2.16 colių )

Paketų Sąrašo:

1 x Kabintis Kino Cutter

Pristatymas:

1) Mes laivas visus mūsų daiktus visame pasaulyje Kinija paštu, oro paštu , EMS,arba DHL.

2) Laivybos Kinija paštu, oro paštu(svoris yra iki 2 KG )yra nemokamai, dažniausiai trunka 10-30 dienų atvykti.Pristatymas per EMS ,DHL (didelis užsakymą arba svoris yra daugiau kaip 2 kg), bus imamas laivybos mokestis.Tai trunka 5-7days atvykti.Tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų ar švenčių dienomis, arba oras problema.

3) Jūsų prekės bus siunčiamos iš po svetainė patikrinti mokėjimo per 24 valandas.Į rankas data yra 5-7 darbo dienas.

4) Mes bus išsiųsta jums sekimo numerį, kai mes po savo daiktą, Prašome patikrinti jį ir išlaikyti ryšį su savo vietos biure.

Atsiliepimai:

1) Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū!

2) Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Prekės Pavadinimas Rankinis Konservantas Filmas
specialios funkcijos 5 Filmas Cutter Saugojimo Dėžutė
Medžiaga Silikoninė Guma
specialios funkcijos 4 Plastikinių Maisto Šviežumo
Specialios funkcijos 3 derouleur kino alimentaire
Specialios funkcijos 1 Šviežumo Plastiko Wrap Dozatorius
Specialios funkcijos 2 Wrap Balionėlis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai