Nauja Reduced price!
Veido massager su ultragarso, šviesos terapija superlifting gezatone M356

Veido massager su ultragarso, šviesos terapija superlifting gezatone M356

€49.74

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: gitaros dėklą gėlės, golf 6 galinis variantas, merginos beisbolo kepuraitės, jeep sunkvežimių mudguard, korsetas kostiumas maxi, avarinio stabdymo sm74, jeep marškinėlius derliaus, hl3844 kavos virimo aparatas, žarnos mova 175mm.

Veido massager su ultragarso, šviesos terapija superlifting gezatone M356

Keturi Viename: pagrindinės funkcijos prietaisas

Prietaisas yra sukurtas pagal naujausias technologijas iš pirmaujančių Vakarų cosmetological laboratorijos-ji yra sukurta siekiant išspręsti sudėtingas problemas odos atkūrimo, idealiai tinka raukšlių korekcija ir kitų amžiaus pokyčiai.

Ką unikali procedūra gali būti vykdoma padedant prietaisą?

Ultragarso mikro-masažas-ačiū kokybės masažas atskirų sričių odą, poveikis, gydomosios kosmetikos, kad jūs naudojate yra tvirtesnis.Aukšto dažnio svyravimų ultragarsas padės padidinti odos tonusą, sklandžiai mimikos raukšles, vykdyti aktyvių komponentų serume ir geliai gyvų ląstelių.

Galvaniniai poveikio-technika pagerina odos išvaizdą, padeda susidoroti su tokiomis problemomis, kaip spuogai.Į prietaisą yra programų, švelnių galvaninių valymo ir ionophoresis-balansinė specialios įkrauta kompleksai giliai į odą.

Šviesos poveikis yra naujausias metodas, sukurtas per pastaruosius metus pirmaujančių mokslininkų šiuolaikinės centrai, kosmetologijos.Metodas yra grindžiamas poveikis šviesos ir spalvų odai.

Vibruojantis masažas yra puikus būdas kovoti su mimikos raukšles ir pirmieji su amžiumi susiję odos pokyčiai.Dėka šviesos svyravimų, kad yra sukurtas naudojant massager, oda šlifuojama, jo tonas didėja.

Šviesos poveikis: gydymo veiksmingumas

Šviesos terapija yra viena efektyviausių ir neįprastas prietaiso funkcijas.Jo esmė yra, kad šviesos spinduliai įvairūs spalvų spektrai prasiskverbti į giliausius odos sluoksnius, ir tam tikru būdu paveikti juos.Prietaisas veikia trijų spalvų režimai:

Mėlynos spektro

Ramina odą, siaurina poras, efektyviai kovoja su spuogai.Pateiktos paraiškos, jei jūs turite jautriai, sudirgintai odai.

Raudona spektro

Tonizuoja odą, pagreitina regeneracijos procesus, gamybos kolageno ir elastino.Efektyviai kovoja su raukšlėmis, įskaitant imituoti.

Žalia Diapazonas

Idealiai tinka mišrią odą, išlygina veido, taiso pigmentacija.

Galvaninių srovių

Taikymo metodas galvaninių srovių yra vienas iš efektyviausių iki šiol būdų, kaip padidinti odos regeneraciją.Pagreitis mainų procesus, gamybos kolageno ir elastino, veda prie odos atnaujinimas-pamatysite, kaip ji tampa jauna ir graži tiesiai prieš jus!

Rodmenys naudoti prietaiso

Prietaisas yra naujausias pokytis bendrovės gezatone, ji yra sukurta specialiai tam, kad būtų išspręstos problemos, dėl amžiaus pokyčių, odos per trumpiausią įmanomą laiką, nesukeliant absoliučiai jokios žalos.Įsigyti ir pradėti naudotis prietaisu išspręsti šias užduotis:

Brandus ar senas...

Prekės Pavadinimas gezatone

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai