Nauja Reduced price!
SEMORID Vyras Moteris ID Kredito Dvigubo Aliuminio Shield RIFD Kortelės Turėtojams Gyvatės Odos Piniginė Dovana Draugei Draugui ar Šeimos

SEMORID Vyras Moteris ID Kredito Dvigubo Aliuminio Shield RIFD Kortelės Turėtojams Gyvatės Odos Piniginė Dovana Draugei Draugui ar Šeimos

€7.42

-62%

€20.04

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: moteriška piniginė prabanga, odos piniginės, moterų piniginės bul, piniginės, aliuminio piniginės, Mini Piniginės, vakarų piniginės vyrams, žalios odos piniginės, kaka vyrų piniginės, ntg5.

Stop laivybos nurodymus, per Kinų Pavasario Festivalis

Dear Klientas: Naujųjų Metų Išvakarės artėja, Kinijos Tarptautinės Logistikos bus sustabdytas.Parduotuvė yra sustojimas laivybos m. sausio 30 d., 2021. Užsakymai bus priimami laikotarpiu (sausio 30-vasario 20).Visi užsakymai bus išsiųsti po Pavasario šventė (vasario 20), pagal užsakymą pateikti užsakymą.Atsiprašome už nepatogumus davė jums!

Dear klientas

Nuo gruodžio 28 d., 2020 m., kaip ilgai, kaip jūs perkate produktus parduotuvėje ir atkreipti dėmesį, parduotuvėje, mes jums mažą dovanėlę.Dėkojame už jūsų paramą.

Pranešimo!!!

Prašome Pasirinkti, Pavadinimas, Užsakymo Paslaugą Arba mes laivas jį be Pavadinimo. 1.Prašome pastaba, jūsų vardą pavedimus, jei jums reikia, graviravimas, ar mes laivas, kaip įprasta, be graviravimo. 2. Paprastai tai trunka 2-3days graviruoti vardą. (Mes pažadą mes išsiųsime iš karto, kai tik galime. 3. Jokių garantijų dėl grąžinimo ar keitimo graviravimas elementus. 4. Tekstas neturėtų būti per ilgas.

Klientų pasitenkinimas yra svarbiausias dalykas mums,bet problema gali būti išspręsta per bendravimą.ačiū PASTABA: 1, nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 2, Mes patikrinti produkto kruopščiai ir pack tai gerai, kol mes išsiųsti jums. 3, Kai pristatymo laikas baigiasi ir jums nereikia gauti savo sklypo.pls susisiekti su mumis,mes išplėsti apsaugos ir jums.VEŽIMĄ: 1, Mes garantuojame, kad laivas prekes per 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų. 2, Mes laivas, kurį kinija post\HK post,EMS,DHL, "FEDEX" ar kitų laivybos metodą,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus. 3, Pristatymo laikas svyruoja priklausomai nuo jūsų buvimo vietą ir laivybos agentų norėtumėte.(Priminkite:prekybos sezoną,logistikos įmonės yra labai užsiėmę ir kai kuriuos užsakymus gal imtis šiek tiek ilgiau atvykti) 4, Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas,pirkėjas atsakymus visais mokesčių arba) PVM, bet kokiomis aplinkybėmis. 5, jei negavote kad per 30 dienų nuo mokėjimo,pls susisiekti su mumis,mes jums sekti savo užsakymą, informationn jums,ir padėti jums išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau.APMOKĖJIMO BŪDAS: 1 priimame Alipay, "Western Union", TT,Qiwi ir Banko pavedimu ir kt. 2 Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 3 Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.Jei norite padaryti, didmeninė prekyba, dropshipper,OEM, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.GARANTIJA ir GRĄŽINIMO POLITIKOS: 1,Septynių dienų grąžinimo politika: Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus,mes priimame grąžinimas ir mainai su 7days po to, kai gavote jūsų prekė ir jums bus įsipareigoja grąžinti laivybos kaina.mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 2 dienas po to, kai gausime grąžinama prekė. 2,Trijų mėnesių garantija:Jei turite kokių nors kokybės problema, per 3 mėnesius,pls nedvejodami kreipkitės į mus,pasiūlysime geriausią sprendimą už jus.ATSILIEPIMŲ: Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių)atsiliepimus.mes garantuojame, mes 100% slove ir problema jums.

Prekės Svoris 0.12
Piniginės Mini Piniginės
Medžiaga Aviacijos aluminun
Elemento Ilgio 9cm
Interjeras Kortelės Turėtojas
Situacija Bet kokios būklės
Oda PU
Charateristics patogus
Funkcija Shield RDA
spalva kavos
Lytis Unisex
Elemento Tipas piniginės
Medžiagos Sudėtis PU odos
Elemento Aukštis 2.2cm
Elemento Plotis 6.5
Kokybė aukštas
Pamušalas Sintetinės Odos
Piniginės Ilgis Trumpas
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius mados ir Retro
Tinkami Žmonės Vyras ir Moteris
Pagrindinė Medžiaga Metallic
Modelio Numeris 9816
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Prekės Pavadinimas SEMORID
Talpa kortelės
Apdaila Blizgučiais
Modelio Tipas Serpantinas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai