Nauja Reduced price!
Naujas Mados Ilgas variklio Dangtis, Miego Bžūp Aukštos Elastinga Plaukų Juosta Plaukų Priežiūros variklio Dangčio Miegą Moterų Chemo Bžūp Afrikos variklio Dangtis, Didmeninė

Naujas Mados Ilgas variklio Dangtis, Miego Bžūp Aukštos Elastinga Plaukų Juosta Plaukų Priežiūros variklio Dangčio Miegą Moterų Chemo Bžūp Afrikos variklio Dangtis, Didmeninė

€4.19

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: didelis afrikos dangtis, chemo galvos dangtelis, galvos apdangalai už chemo, didelis juodas variklio dangtis, hat ny, kapoto logotipas, variklio dangčio, kepuraitė šilko miego, ilgas variklio dangtis, medvilnės durag.

Aprašymas:

1.100% brand new ir aukštos kokybės!

2. Miega dangtelis yra pagamintas iš satino, poliesterio, minkštas ir švelnus, kuriame patogiai dėvėti patirtis.Tai puiki dovana sau arba draugams.

3. Skirtingų spalvų, gali suderinti įvairių stilių drabužių, net ir namuose, gali padėti jums sukurti žavinga išvaizda.

4. Mūsų nightcaps gali išlaikyti savo šukuosena, švieži ir užkirsti kelią plaukų slinkimas be garbanoti savo plaukus dar kartą.

5. Ne tik miegą, jūs galite dėvėti ją į plauti savo veidą, makiažas ar išsimaudyti duše, ar net daryti namų ruošos darbus.

Specifikacija:

1. Spalva: 18 spalvos (nuotraukoje)

2. Dydis: ilgis 62cm (23.6 in) plotis 30cm (11.8 in)

Pakuotė:

1 *bžūp Miega

1*opp krepšys

Pastaba:

1. Dėl skirtingo šviesos ir ekraną, spalva, projektas gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, dėkojame už jūsų supratimą.

2. Dėl būtinybės rankiniu matavimo, prašome leisti skirtumas 0,5-2 cm, dėkojame už jūsų supratimą.puiki diena!

3.jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

Lytis Unisex
hat stilius Be pastogės
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris czx446
tinkamas sezonas Vasaros, Žiemos, Pavasario, Rudens
Modelio Tipas Gėlių
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Stilius Atsitiktinis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai