Nauja Reduced price!
Šiuolaikinėje Kambarį Namuose, Dekoratyvinis Dažymas, Didelis Drobė, Tapyba Anotacija Plakatas ir Spausdinimo Miegamasis Aukso Nuotrauką Sienos Meno Rėmelį

Šiuolaikinėje Kambarį Namuose, Dekoratyvinis Dažymas, Didelis Drobė, Tapyba Anotacija Plakatas ir Spausdinimo Miegamasis Aukso Nuotrauką Sienos Meno Rėmelį

€2.68

-36%

€4.19

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: tifany raktų pakabukas, kelnės summer khaki, ultra light lazdele 4g, atnaujinta kabelis as16, moteris, sidabrinė medžiaga, itin prabangūs žiūrėti, rosa piggy lipdukas, ultra majamio " renginių, moterų joga liemenėlė 6xl.

APIE PAKETAS

APIE LAIVYBOS

1. Mes atsiųsime elementus per 1-2 dienas (darbo dienas, o ne poilsio sezono), kai mokėjimas buvo comfirmed pagal platfrom. 2. Jei negavote jūsų siunta per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 3.Prašome don ' t open ginčų, be jokių ryšių ,Mes norėtume padėti jums išspręsti problemas .

APIE PRODUKTĄ

Plakatas atspausdintas ant Drobės, kas yra vienos rūšies geriausia medžiaga plakatas,jis yra storas,tvirtas,atsparus vandeniui,plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka.Jis idealiai tinka namų dekoro,vaikų, miegamojo, apdaila,gyvenamasis kambarys papuošalai,dovana.Pastaba: Tai yra plakatas,tik medinis rėmas nėra įtrauktas.Medžiaga: 100% Medvilnės Drobė.Pakuotė: Vežamas stipri knyga vamzdis vamzdis.Pastaba: kalbama apie plakato, tik, be Rėmelio,Nr. sienos.

APTARNAVIMAS PO PARDAVIMO

Kokių klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mes dirbame, siekiant suteikti jums su aukštos kokybės produktus ir paslaugas.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų.Tai paskatins mus padaryti geriau.Ačiū!

Dydis 13X18cm,15X20cm,21X30cm,30X40cm,40X50cm,40X60cm,50X70cm,60X80cm
Unikali Dovana Taip
Medžiaga Medvilnės
Technics Purškiamojo Dažymo
Technologijos Rašalinis Spausdinimas
Forma Vieną
Formos Vertikalus Stačiakampis
Dalykai abstraktus
Rėmas No
Originalus No
Namų Dekoras Drop laivyba
Paramos Bazės Drobė
Namo Apdaila gyvenamasis kambarys, Vaikų Kambarys, vestuvių dekoravimas
Stilius Paprastas ir modernus
Apdaila Plakatai Ir Spausdina
Įrenginio Tipas gabalas
Vidutinis Aliejus
Nuotrauka Forma lėktuvas
Rėmelio režimu Neįrėminti
Modelio Numeris Sienų dekoras tapyba
Pakuotė Valcavimo ant kieto popieriaus vamzdis
Tipas Drobė Spaudiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai