Nauja Reduced price!
Akvariumas Finansuojančiojo žvejybos Automatinė Žuvų Finansuojančiojo Pažangi Nuotolinio Valdymo Auto Tiektuvai, skirti Akvariumo Žuvų Bakas Maisto Finansuojančiojo

Akvariumas Finansuojančiojo žvejybos Automatinė Žuvų Finansuojančiojo Pažangi Nuotolinio Valdymo Auto Tiektuvai, skirti Akvariumo Žuvų Bakas Maisto Finansuojančiojo

€22.42

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: led tekstas, budgie finansuojančiojo, automatinis tiektuvas žuvys, pašarai, žuvų bakas finansuojančiojo, finansuojantysis žuvys, akvariumas auto finansuojančiojo, finansuojantysis, akvariumo žuvų maistas., mėlynas karpis, karpis žuvų maistas..

Savybės:

- Maitinti savo žuvis į suplanuotą laiko (kartą ar du kartus per dieną).Kai jūsų nėra namuose,nereikės nerimauti, kad jūsų žuvų niekas pašarų.

- Baterijomis, Automatinė maisto laikmatis yra visiškai nauja ir jos mini unikalios formos, tai yra laikiklis, gali sąvarža bet bakas, taupo jūsų akvariumą.

- Veikia su daugeliu rūšių žuvų maistą, pavyzdžiui, dribsnius, granulės, milteliai ir juostelės,tinka žuvų bakas ir akvariumas, ir jūs netgi galite pašarų dauguma naminių gyvūnėlių žuvys, vėžliai, newts ir varles.

Techniniai duomenys:

- Talpa: 500ml

- Maitinimas: 5V 01A

- Laiko pobūdis: 24H

- USB Kabelis: 1,5 m

- Maitinimas: 4 x AAA Baterijos (neįtraukta)

- Pakuotės turinys:

- 1 x USB Kabelis

- 1 x Automatinis Žuvų Finansuojančiojo

type7 finansuojantysis
Tomas 500G
LCD Ekranas Taip
type4 už akvariumas
Type3 Maisto
Medžiaga Plastikiniai
Maksimali Galia 500G
type8 žuvų ikrai
Min Galia 50g
Modelio Numeris Automatinė Žuvų Finansuojančiojo
Pavarų skaičius 4
type6 tiektuvą, žvejybos
type1 akvariumas
Įtampa Other
type5 peces
Type2 žuvys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai