Nauja Reduced price!
DESMIIT Vyrų Trinkelėmis maudymosi kostiumėlį Seksualus Maudymosi Glaudės maudymosi Kostiumėliai Gėjų Vyrų Paplūdimio Valdybos Banglenčių Maudymosi Kostiumą trumpikes Vasarą Plaukti Dėvėti

DESMIIT Vyrų Trinkelėmis maudymosi kostiumėlį Seksualus Maudymosi Glaudės maudymosi Kostiumėliai Gėjų Vyrų Paplūdimio Valdybos Banglenčių Maudymosi Kostiumą trumpikes Vasarą Plaukti Dėvėti

€10.71

-30%

€15.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: desmiit vyrų maudymosi kostiumėliai, vyrai, maudymosi kostiumėliai bei kelnaitės su penio dėklas, vyriškos maudymosi kostiumėlį, gėjų seksas, gėjų vyrų maudymosi kostiumėliai, bikini flamingo, gėjus trumpi šortai, vyrai plaukti dėvėti, desmiit, vyrai plaukti kamieno.

Pristatyti informaciją

Prašome įsitikinkite, kad atlikote visus išsamią ir teisingą informaciją, pvz., viso kontaktinio asmens vardas ir pavardė,adresas,pašto kodą ir telefono numerį užpildyti pirkėjo informaciją,todėl, kad užsakymus gali būti siunčiami jums greitai ir sklandžiai.

Spalvos & Dydžių

Nuotraukos yra tik pavyzdžiai nuoroda.Dėl skirtingų fotografijos kampas ir šviesos, ir nustatyti, spalvos parodyta nuotrauka gali neatitikti 100%, kad tų daiktų patys.

Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti 2-3cm nukrypimai.Dydis measurementof įvairių markių gali būti skirtumų, ir ten gali būti nedideli skirtumai tarp atrodys matomas modelis ir atrodys jums dėl skirtingų duomenys.Prašome nurodyti dydį ir aprašymas atidžiai prieš perkant.

Importo Muitai:

Mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Medžiaga Nailono,Spandex
Modelio Tipas Laiškas
aprašymas 2 Maudymosi glaudės
Modelio Numeris YK164
Prekės Pavadinimas desmiit
Funkcija seksualus bumbulas puodelio padas
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
aprašymas 1 Vyrai Trinkelėmis Maudymosi Kostiumėlį
aprašymas 3 Maudymosi Kostiumas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai