Nauja Reduced price!
Akrilo Dėklas Arbatos Ir Kavos Staliukas Dėklas Pusryčiai Dėklas Skaidraus Akrilo Tarnauja Lovelis Su Rankenomis, Namų Virtuvė, Sandėliavimo

Akrilo Dėklas Arbatos Ir Kavos Staliukas Dėklas Pusryčiai Dėklas Skaidraus Akrilo Tarnauja Lovelis Su Rankenomis, Namų Virtuvė, Sandėliavimo

€15.63

-19%

€19.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: serverio dėklas, sidabro automobilių dėklas, sudygsta dėklas, virtuvės skalbiniai saugojimas, nagų akrilo dėklas, kavos tabl, ekologinio dėklas, dekoro dėklas, dėklas mediniai, harajuku japonų.

akrilo dėklas arbatos padėklo ir kavos staliukas dėklas pusryčiai dėklas skaidraus Akrilo Tarnauja Dėklas su Rankenomis

Funkcija:

1、Akrilo Tarnauja Dėklas Su Rankenomis:Acryclic Tarnauja Dėklas yra pagamintas iš tvirto skaidraus akrilo ir visiškai atsparus vandeniui.Tai yra suformuoti iš vieno lapo, akrilo, todėl jums nereikės turėti jokių problemų, vežančių padoraus dydžio koeficientas ir jos dydžio.

2、Universalus Dizainas:Nuostabus organizatorius plokštelę prie durų, ant stalo, arba vonios kambarys.Puikiai tinka virtuvėje ir bare.Taip pat sklandžiai transporto taurės, lėkštės, dubenys, gėrimai, užkandžiai, kava, vynas ir daugiau tiek patalpose, tiek lauke.

3、Lengva transportuoti:Balansinė maistas, gėrimai ir kiti įvairūs objektai yra lengva ir paprasta su rankenomis iš kiekvienos pusės, pridėti patogiau.

4、Stiprios Medžiagos:Mūsų padėklai yra pagaminti su aukštos kokybės akrilo, elegantiškas, dekoratyviniai atrodo, kad bus įspūdį svečiams ir atkreipti dėmesį į dėklą turinio.

5、Matmenys(maždaug):11.8*7.9*2.0 colių(30*20*5 cm).svoris:apie 500 g.

Produkto parametrai:

1. Produkto pavadinimas: Daugiafunkcinis akrilo dėklas

2. Medžiaga: Akrilas

3. Spalva: skaidrus

4. Dydis: 11.8 * 7.9 * 2.0 colių (30 * 20 * 5 cm)

5. Svoris: apie 500 g

pakavimo sąrašas:

1*Daugiafunkcinis akrilo dėklas

Naudoti Kita
Stilius Kita
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Kita
Modelio Numeris -

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai