Nauja Reduced price!
Žaislai Vaivorykštė Krovimas Mediniai Žaislai Vaikams

Žaislai Vaivorykštė Krovimas Mediniai Žaislai Vaikams "PASIDARYK pats" Montessori Ugdymo Statyba Blokai, Žaislų, Kūrybinės 3D Spalvingų Pojūčių Žaislai

€2.79

-32%

€4.16

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: didina medienos, švietimo žaislai vaikams, 3d blokuoti, kūdikių montessori, montessori mediniai, vystymosi švietimo žaislai, vaivorykštė mediniai, blokuoti medienos, nagų perdavimas, vaivorykštė medienos.

Montessori Mediniai Žaislai, Spalvinga Vaivorykštė Blokų "PASIDARYK pats" Krovimas Žaidimas Vaikams, kurie mokosi Mokymo Vaikų Dovanų

Aprašymas:

Mokslo žinios + sugebėjimas švietimo = konkurencingumą ateityje

Ne tik šeimos, mokslo žaislas, bet taip pat atsakomybė ir požiūris tarp tėvų ir vaikų, nauja era.

Ugdyti sąmoningumą: vykdyti vaikų rankas-apie galimybes, rankomis akis koordinavimo, naudotis mąstymo, intelekto vystymosi, ir ištirti mokslo.

Galite naudoti savo vaizduotę, nemokamai doodling, ir sukurti žaislą savo.

Specifikacija:

Medžiaga: Mediena

Spalva: Vaivorykštės House Set, Indu Rinkinys Vyrams

Dydis: apie 20x18x3.5cm/7.87x7.09x1.38in

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Rekomenduojamas amžius: 3Y+

Pastaba:

Spalvos priedai yra atsitiktinis, ne spalva nurodyta, prašome atidžiai perskaityti prieš perkant.

Yra smulkių priedų ir aštrių daiktų.Vaikai turi baigti darbą su suaugusiuoju.Prašome rūpintis vaikų, kad būtų išvengta ryti.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1set x Blokai Žaislai

Lašas Laivybos Paslaugos.

1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

2.JAV/CA /RU laivybos greitai.

3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val.

4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Patogiamgyvenimui.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos! [relateproductdetail/]

Prekės Pavadinimas JOCESTYLE
Modelio Numeris /
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas /

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai