Nauja Reduced price!
Dailidžių Kišenėje Skylę Jig Nustatyti 9.5 mm, Medienos Gręžimo Vadovas Kampine Kampu Skylės Puncher Su Padėties nustatymo Magnetas

Dailidžių Kišenėje Skylę Jig Nustatyti 9.5 mm, Medienos Gręžimo Vadovas Kampine Kampu Skylės Puncher Su Padėties nustatymo Magnetas "PASIDARYK pats" Medienos apdirbimo Įrankis

€12.88

-52%

€26.84

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mediena, medienos apdirbimo įrankiai, medienos priemonė, obliumi jig, grupė medienos jig, jet grąžtų komplektas, hole punch puncher, 6 colių skylę pamačiau, skylę puncher, tiek grąžtų komplektas, metalo ženklas.

Savybės: √ Medienos jig yra pagamintas iš ABS plastiko,nusidėvėjimui atsparaus metalo gręžimo plokštelė, lengvas, jokių rūdžių, patvaresni . √ Skylę gręžti jig su magnetu leidžia C-pakaba apkaba daugiau tvirtai, ne slydimo, kai gręžimo . √ masto valdovu doweling jig skalė naudojama apriboti trukmę, gręžimo karūnos, patogu ir greita . √ Kišenėje skylę jig nustatyti, puiki DIY namų projektai ar profesinių ir bendrojo komercinio naudojimo . √ Naudoti su C Apkabos, Grąžtai (neįtraukta) sukurti šių puikus medienos apdirbimo skyles, sukurti arba remonto medienos sąnarių . √ Dvigubo lusto skylę, kad pjuvenos gali būti išnaudota nuo kišenėje skylę jig lengviau .Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų.Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

Prekės Pavadinimas MOKIN
Grąžtai dydis 9.5 mm
Naudoti Medienos Gręžimo
Programos Sukurti tobulą medienos apdirbimo skyles
Ilgis 108MM
Produkto Tipas Kišenėje Skylę Jig/Gręžimo vadovas
Modelio Numeris MO-C160
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Gręžimo Kampas 15 laipsnis
Tipas Pagrindinė Grąžtas
Savybės Su dvigubu magnetas
Medžiaga ABS Plastikas + Metalas
sąlyga Nauja
Jig dydis 108*48mm
Gręžimo ilgis 160mm
Punktas MOO90312150

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai