Nauja Reduced price!
Vyriški Moissanite Žiedas 1CT 2C VVS Lab Diamond Sertifikatą Vestuves Jubiliejų Dovana Vyrų Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro

Vyriški Moissanite Žiedas 1CT 2C VVS Lab Diamond Sertifikatą Vestuves Jubiliejų Dovana Vyrų Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro

€34.41

-58%

€83.92

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pekino universitete, 925 sidabro moterims, 925 sidabras, vyrų žiedas, moissanit akmens, diamond vvs, žiedas plonas pirštas mergina, vyrų vestuvių juostas, malda žiedas, vyrai žalvario žiedus.

Sveiki atvykę į LeeChee Juvelyrikos Parduotuvė Mes remti dropship/didmeninė, kviečiame susisiekti su mumis norėdami gauti daugiau informacijos

Gamintojas: LeeChee

Elemento Tipas: Moissanite Žiedas

Pagrindinis Akmuo: Vyras Moissanite

Pagrindinis Akmuo Svoris: 1CT, 2C

Metalo Medžiaga: 925 Sterlingas Sidabro

Danga: Platinuotos

Tinka: Jauni ir Moterų Terminas

Dovana: Mergina / Mama / Žmona / Sesuo / Dukra

Dėvėti Proga: Pažintys / Daily / Vestuves / Įsitraukimo / Jubiliejų / Šalis

Prekių Pristatymas

Jūsų sklypo bus išsiųstas 1-5 dienų po to, kai gausime jūsų pinigus.Mes teikiame nemokamas pristatymas su Patogiamgyvenimui.lt Standartinis Pristatymas.Pristatymo laikas 15~60 dienų.Virš pristatymo greitis tik nuoroda, darbymetis, blogas oras, gali sukelti vėlavimą.

Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: 17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Kokybės problema

Mes patikrinti kiekvieną gabalėlį produktas prieš išsiuntimą, tačiau kartais kai kurie gali gauti pažeistas transportavimo metu.Jei radote kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis.Mes išbandyti visus mūsų geriausią išspręsti problemą už jus.

Apie Atsiliepimą

1. Jei jums jaustis patenkintas mūsų produktus , prašome pateikti mums gerą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždės , jūsų parama yra didžiausia motyvuoti mums .

2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų , prašome susisiekti su mumis pirmiausia prieš savo neigiamų atsiliepimų.Mes išspręsti jūsų problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Prekės Pavadinimas leechee
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Formos\modelis ROUND
Lytis VYRAI
Šalutinis Akmens Kitos Dirbtinės medžiagos
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Elemento Tipas Žiedai
Nustatymo Tipas Šakės Nustatymas
Stilius Klasikinis
Bauda ar Mados Bauda
CertificateType Trečiosios Šalies Įvertinimą
Proga Vestuvės
Pagrindinis Akmuo Moissanite
Modelio Numeris BLER029
Metalų Tipas SIDABRINĖ

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai