Nauja Reduced price!
Dušo Sodas, Vandens Pistoletas Devynių Rūšių Ilgas Strypas, Purškimo Pistoletas, Universalios Žarnos Antgalis Laistymo Laistymo Flowerscar Nuplaukite Švariu Įrankis

Dušo Sodas, Vandens Pistoletas Devynių Rūšių Ilgas Strypas, Purškimo Pistoletas, Universalios Žarnos Antgalis Laistymo Laistymo Flowerscar Nuplaukite Švariu Įrankis

€10.20

-23%

€13.25

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vandens oriniams, pistoletas valymo kilimėlis, pistoletas orbeez, žuvų lazdele, pistoletas vandens, gardena purkštuvų, žarna-vandens, purkštuvas, vandens purkštuvas, kampas priemonė multi valdovas.

Funkcija 1. Yra devyni vandens purškimo režimai:POTVYNIŲ,BUTAS,KAMPAS,DUŠAS,VENTILIATORIUS,KŪGIO,CENTRAS,JET,RŪKAS 2. Šviesos svorio aliuminio strypas, daro darbą labai daug darbo, taupymo, lengvas ir patvarus 3. TPR plastiko rankena, ergonomiškas dizainas, nailono push-tipo jungiklis, patogiau naudoti 4. Ergonomiškas gaidukas yra patogi rankena ir neslidus. 5. Stipri vandens srovė, Ar drėkinimo automobilių plovimo, skalbimo žemė gali būti daugiau nei pakankamai, yra geras pagalbininkas jūsų gyvenime.1 pastaba. Dėl vadovo matavimo, dydis gali būti šiek tiek nukrypo, prašome kreiptis į tikrasis produktas. 2. Nes skirtumas tarp šviesos ir rodyti, kad produktas gali turėti spalvų skirtumas.Prašome kreiptis į faktinį elementą. 3. Visi pasiūlymai pasirodys po to, kai jūs prisijungti prie pirkinių krepšelis.Taigi, jei norite gauti daugiau nuolaidų, prašome pridėti jūsų mėgstamus produktus į pirkinių krepšelį pirmas! 4. Pakuotė: 1 x Ilga kolona sodas, vandens Pistoletas

1. Mes DXBQYYXGS Oficiali Parduotuvė.Dėkojame už jūsų apsilankymą.Pirkimo procesas, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis nedelsiant!

2. Visi pasiūlymai pasirodys po to, kai jūs prisijungti prie pirkinių krepšelis.Taigi, jei norite gauti daugiau nuolaidų, prašome pridėti jūsų mėgstamus produktus į pirkinių krepšelį pirmas!

MŪSŲ bus išsiųsti prekes per 3 dienas nuo gavimo tvarka.Jei nėra ypatingų aplinkybių, bus išsiųsti per 7 dienas.

Ekonomikos transportas: produktas yra mažesnis nei $5, ir pagal nutylėjimą yra ekonomikos logistika.Ekonomikos, logistikos, neužtikrina stebėjimo informacija, tačiau tai neturės įtakos atvykimo produktus.Transportavimo greitis yra apie 35-65 dienų.

Standartinis logistika: perkant daugiau nei $5 produktų siunčia standartas logistikos pagal nutylėjimą (kelis krovimas efektas"), kurioje stebėjimo informaciją.Greitis transportas paprastai 25-45 dienas.Greitai, logistika: Jeigu norite atsiųsti greitai logistikos, prašome susisiekti su mumis.Greitai, logistikos, transportavimo greitis paprastai yra 5-15 dienų.Kai jūsų apsaugos laikas artėja prie pabaigos, jūs galite susisiekti su mumis ir pratęsti apsaugą laikas arba pateikti sprendimą. 1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 255G
Funkcija Minkšta Rankena
Tipas Sodo Vandens Patrankas
Medžiaga ABS, TPR, Aliuminio
Prekės Pavadinimas DXBQYYXGS
Modelio Numeris G-544
Režimas 9 Rūšių
Taikymo sritis Purškimo, vanduo, gėlės, plauti grindis, automobilių plovimas ir t.t.
Sodo Vandens Pistoletas Tipo Ietys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai