Nauja Reduced price!
5 Metrų 5D Koaksialinis Kabelis Korinio Mobiliojo Telefono Signalo Stiprintuvas, 4G, 3G, 2G 50Ω N Male Jungtis Tinklo mobiliųjų Telefonų Stiprintuvas /

5 Metrų 5D Koaksialinis Kabelis Korinio Mobiliojo Telefono Signalo Stiprintuvas, 4G, 3G, 2G 50Ω N Male Jungtis Tinklo mobiliųjų Telefonų Stiprintuvas /

€2.90

-19%

€3.62

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: zonų gsm signalo stiprintuvas, votek korinio ryšio stiprintuvas, transporto priemonės 4g signalas, plačiau korinio, stiprintuvas pradėti, hspa gsm signalo stiprintuvas, fcs pelekų plug, wi fi signalo amplifer, signalo stiprintuvas, stiprintuvas automobilį.

Signalo Kartotuvų Darbo Priciple

1. GAUNA SIGNALĄ

Galinga antena pasiekia prieigos geras signalas, ir jį pristato stiprintuvas.

2. SKATINA SIGNALAS

Startinio gauna signalą, sustiprina jį, ir tarnauja kaip relė tarp jūsų telefono ir artimiausias ląstelių bokštas.

3. LAIDOS SIGNALAS

Jūsų prietaisai gauti didesnį ląstelių priėmimas ir į skambučius ir duomenų šeriami per stiprintuvas atgal į tinklą.

Bendravimo 5 Metrų 4G 3G 2G N Male N Male Jungtis Tinklo mobiliųjų Telefonų Stiprintuvas

Produkto Išsamiai Modelio Numeris: JP-RG6-NJ/NJ-5 Jungtis: N male Tipas: 50-5 koaksialinis kabelis Rungtynės su kartotuvų ir antenos Specifikacija: 1.Produkto: 50-5 koaksialinis kabelis 2. Nominalioji tariamoji Varža: 50ohm 3.Ilgis: 5 metrai 4.Jungtis : N male 5.Naudojimas: prisijungti su lauko /vidaus anteną su mobiliojo telefono kartotuvas stiprintuvas ir dozatoriumi

1. Mes galime priimti visas mokėjimo būdas priimtinas Patogiamgyvenimui.lt.

2.Ką jūs mokėti už produktą ir laivybos išlaidos tik, įskaitant visus mokesčius.Atminkite, kad tai, ar reikia mokėti mokestį arba ne, priklauso nuo to, apie politiką, apie savo šalį, mes tikrai nebuvo jį pakeisti.Jei jums nepavyko accpt tai, mes rekomenduojame jums užsakymą.

1. Visų galimų būdų yra nurodyta puslapyje produkto.Mes norėtume siųsti tvarką, kaip už savo pasirinkimą.

2.Sklypo bus nusiųstas tikslų adresą, kad jums užpildyti užsakymo.Siekiant, kad gaunate siuntinį greitai ir saugiai, pateikite teisę kontaktinę informaciją.

3.Jei negaunate sklypo ribose apsaugos laiku, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes norėtume patikrinti, kad jums ar pratęsti apsaugos laiką.

1. Atkreipkite dėmesį, kad mes visada galime patikrinti ir išbandyti produktą du kartus prieš krovinio ir pakuotės jiems gerai, kaip toli, kaip įmanoma.Tačiau mes negalėjo kontroliuoti, ką per ilgus tranzito.Komponentai, produktas yra palaužtas, gavimo, prašome susisiekti su mumis, mes išsiųsti jums naują.

2.Mūsų produktas yra vienerių metų garantija.Bet būkite bendradarbiavimo pateikti vaizdo įrašą arba nuotraukas rodyti tikslų problema, ir išklausyti mūsų pasiūlymai, montavimas.

3.Bet problema, apie sklypą ar prodcut, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą, mums būtų labai malonu padėti ir atsakyti artimiausiu metu.

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, mes būtume labai dėkingi, kad jūs įtraukėte mus penkių žvaigždučių ir teigiamą peržiūrą.Jūs taip pat galėtų rekomenduoti jį žmonėms, kuriems jo reikia.Mes norėtume pateikti kupono kaip mažai dovana jums, už ačiū.

Ilgis 5 Meters
Modelio Numeris JP-5D-NJ/NJ-10
PANAUDOTA Prijunkite Mobilųjį Telefoną Kartotuvas/Stiprintuvo Ir Antenos
spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Jungtis N-vyrai ar individualų
Būdingoji pilnutinė varža 50±2 OMŲ
Funkcija GSM 900mhz/CDMA 850mhz /DCS 1800mhz/VNT 1900mhz/AWS/WCDMA 2100mhz/LTE
Prekės Pavadinimas GOBOOST
Tipas RG6 5D Aukštos Kokybės Koaksialinis Kabelis
Medžiaga Plikas Vario
Sertifikavimo NĖRA
Dažnio Diapazonas 2G 3G 4G

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai