Nauja Reduced price!
Newl 7pcs Savarankiškai Centravimo Grąžtai greitapjovio Plieno Vyris Grąžtas Durų, Langų Vyrių Skylę Atidarytuvas Skylę Padėties nustatymo Įrankis VA88

Newl 7pcs Savarankiškai Centravimo Grąžtai greitapjovio Plieno Vyris Grąžtas Durų, Langų Vyrių Skylę Atidarytuvas Skylę Padėties nustatymo Įrankis VA88

€11.32

-29%

€16.17

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: saugos skrybėlę ir saulės spindulių, poneytail pratęsimo, plsystation 4 žaidimai, organizuoja kaspinai, nivea soft kremas uk, nagų filtras 80, ką, plokštė šildytuvas vakarienė, paminkštintas paketas 130, organizatoriai batai p0.

Newl 7pcs Savarankiškai Centravimo Grąžtai greitapjovio Plieno Vyris Grąžtas Durų, Langų Vyrių Skylę Atidarytuvas Skylę Padėties nustatymo Įrankis VA88

Savybės:

1. Be vargo gręžimo tiksliai skyles!Savarankiškai Centravimo Grąžtai tiksliai gręžimo greitai ir lengvai!Sutaupote laiko ir energijos, kurią be vargo sukurti puikiai centravimo skyles.

2. Gręžimo tikslūs, gerai centravimo skyles kiekvieną kartą su Savimi Centravimo Grąžtai!Darbo protingesni ir padidinti savo produktyvumą ir tikslius ir patikimus gręžimo!

3. Sukurti puikiai centravimo skylių: Savarankiškai Centravimo Grąžtas yra pastatytas su spyruokliniai vadovas, kad centrai tiek.Spyruoklinių vadovas per tiek sukuria tikslios padėties-kiekvieną kartą.

4. 7 bitai įtraukti, universalus dydžio: Savarankiškai Centravimo Grąžtai būna 7 skirtingų dydžių, užtikrinti, jūs visada turite teisę dydžio bitų bet kokį darbą.Su puikiai suderinti padėties, jums sukurti švarų ir profesinės produkto.

5. Tikslios, patikimos ir pastatytas paskutinis: Pagaminti iš anglies plieno ir orlaivių klasės aliuminio, gręžimo bitai yra patvarus, tvirtas ir pastatytas taip, kad atlaikytų ilgesnį naudojimo.Šiek tiek yra puikus durų vyrių montavimas, kabineto diegimo, stalčiai ir daugiau.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Žalvaris+HSS

Rankenos skersmuo: 1/4inch(6.35 mm)

Rankenos tipas: hexangular rankena

spalva: sidabro tonas

Skylės diametras

5/64" (Skylės skersmuo apie 2 mm, Naudoti apie 2.2~2,8 mm sriegių sriegimo)

7/64" (Kiaurymės skersmuo yra apie 2,8 mm, Naudoti apie 3~3.5 mm sriegių sriegimo)

9/64" (Kiaurymės skersmuo yra apie 3,5 mm, Naudoti apie 4~4,5 mm sriegių sriegimo)

11/64"(Skylės skersmuo apie 4,5 mm, Naudoti apie 5~5,5 mm sriegių sriegimo)

13/64"(Kiaurymės skersmuo yra apie 5.1 mm, Naudoti apie 5.6~6.1 mm sriegių sriegimo)

1/4" (Kiaurymės skersmuo yra apie 6,3 mm, Naudoti apie 6,8~7.3 mm sriegių sriegimo)

5mm (Kiaurymės skersmuo yra apie 5mm, Naudoti apie 5,5~6 mm sriegių sriegimo)

7pcs būti :5/64" 7/64" 9/64" 11/64" 5mm 13/64" 1/4"

1 rinkinys(7pcs) x Savarankiškai Centravimo Grąžtai

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Patogiamgyvenimui.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas Aleekit
Modelio Numeris gręžimo
Tipas Pagrindinė Grąžtas
Naudoti Metalai Gręžimas
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis -

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai