Nauja Reduced price!
Šeimos Auklėjimo Dviračių Drabužiai Vyrams Pro Dviratis Jersey Nustatyti Ilgomis Rankovėmis Mtb Jojimo Kostiumas Moterų Dviračių Vienodą Sportinę Vaikai

Šeimos Auklėjimo Dviračių Drabužiai Vyrams Pro Dviratis Jersey Nustatyti Ilgomis Rankovėmis Mtb Jojimo Kostiumas Moterų Dviračių Vienodą Sportinę Vaikai

€18.93

-46%

€35.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: jogos kostiumas, diržai vaikams dviratį, vyras sportinę aprangą, 2 dalių rinkinys moterims treniruotės, retro pro dviračių džersis, detox foot spa, miesto kalnų dviratis, cubrebotas ciclismo, cycl jersey, dviratis mtb.

Dydžių lentelė Vaikams

Pastaba: Tai yra Azijos dydžių, kurie yra mažesni nei ES ar JAV dydžių.Prašome padaryti savo dydžio pasirinkimas grindžiamas mūsų pasiūlymus ir dydžio diagramos.Šis dydis diagrama yra tik jūsų nuoroda, jei jūs nežinote, kokio dydžio rinktis, susisiekite su mumis!

Paketą, įskaitant: (Derinys neprivaloma)

Mišinys 1: Marškinėliai + Kelnės = 1, Rinkinys Derinys 2: Jersey Tik =1 Vienetų (neįskaitant dviračio ar šalmo)

Pardavimo Taškų

Greito džiovinimo Medžiaga:

1. Labai Kvėpuojantis ir aukščiausios wicking veiklos audiniai, dviračių dėvėti galiausiai išlaikyti sausas ir kietas.Net esate suprakaitavęs, dviračių Džersis niekada laikytis savo odos. 2. Padėti žaidėjus, net ir ekstremaliausiomis aplinkybėmis gali palaikyti komfortišką temperatūros ir drėgnumo, ir įvykdymo prakaito, kuris, tikime, padės įgyvendinti jūsų geriausia. 3. mes galime sumaišykite dydis jums, bet reikia palikti pranešimą kai jūs, kad, Pvz., " megztiniai XXL + kelnės XL "

Šviesą atspindinčios:

Šviesą atspindinčios juostelės: 2vnt šviesą atspindinčios juostelės viduryje kišenėje.Šviesą atspindinčios užtrauktukas: atšvaitais, užtrauktukas šone, apačioje kelnių kojų.Kad jums būtų saugiau, kai važiuojate naktį. (vaikams "kelnes don' t turi atspindintis užtrauktuką)

Anti-slydimo dizainas:

1. Kelnės kojas Anti-slip dizainas: anti-slip silicio juostos apačioje dviračių šortai.uždaryti tinka ir patogu, jojimo greičiau ir laisvės, net jei Intensyvių treniruočių. 2. Hem Anti-slydimo juosta: anti-slip, arti-fit dizainas, padaryti savo jojimo būti daugiau nemokamai, net jei Intensyvių treniruočių. 3. Gelis Kamšalu: Naujausias kvėpuojantis gelio pagalvėlės viduje, dviračių kelnes, orui ir patogūs.

Produktų Duomenys Rodo

Aukštos kokybės LEOBAIKY Prekės užtrauktuką, visiškai nematomas užtrauktukas dizaino, atrodo labiau gražus, sklandžiai, be bloko.

Medžiaga: 100% Poliesteris, wicking & anti-mikrobų, greitai sausas ir kvėpuojantis.Cool jausmas, jaustis sklandus, patogus ir minkštas.

Atgal 3 kišenės: yra 3 kišenės ant nugaros dviračių džersis, galite įdėti vanduo buteliuose, telefonas,ir t.t.Šviesą atspindinčios juostelės: 2vnt šviesą atspindinčios juostelės viduryje kišenėje.Kad jums būtų saugiau, kai važiuojate naktį.

Hem Anti-slydimo juosta: anti-slip, arti-fit dizainas, padaryti savo jojimo būti daugiau nemokamai, net jei Intensyvių treniruočių.

Už Kelnes

Audinys: 80% Poliesterio ir 20% lycra, jaučiasi sklandžiai, wicking & anti-mikrobų, kvėpuojantis, didelio elastingumo.

Kelnės kojas Anti-slip dizainas: anti-slip silicio juostos apačioje dviračių šortai.uždaryti tinka ir patogu, jojimo greičiau ir laisvės, net jei Intensyvių treniruočių, sumažinti jojimo pasipriešinimo.Šviesą atspindinčios užtrauktukas: atšvaitais, užtrauktukas šone, apačioje kelnių kojų.Kad jums būtų saugiau, kai važiuojate naktį. (vaikams "kelnes don' t turi atspindintis užtrauktuką)

Gelis Kamšalu: Naujausias kvėpuojantis gelio pagalvėlės viduje, dviračių kelnes, orui ir patogūs.

Vyrams

Vaikams

Moterims

Modelis rodo

Kodėl verta Rinktis LEOBAIKY?

1, LEOBAIKY yra profesionalus lauko sporto gamyklos,Sutelkti dėmesį į dviračių 10 metų. 2, LEOBAIKY pagal tarptautinius gamybos standartus. 3, LEOBAIKY jau seniai registruotas tarptautinių prekių ženklų, ir populiarus Ispanijoje, Prancūzijoje ir daugelyje kitų Europos šalių.

Kodėl LEOBAIKY kainos yra brangesnis nei kiti?

Mūsų kainos yra priimtinos,Mes ne konkuruoti kainą, mes tik siekti kokybės.Pažadame, geriausios kokybės už jus.

Atsiliepimai:

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Grįžti ir Grąžinti:

Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktus, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš grąžinant ar darbo ginčų, mes stengiamės išspręsti visas problemas už jus.Visos prekės turi būti grąžinamos originalioje būklės, ar mes atsisako grąžinti pinigus.Dėl nekokybiškų daiktų, prašome pateikti mums aiškios nuotraukos.Ačiū!

Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
Funkcija vasaros dviračių džersis nustatyti, kalnų dviračių, drabužių
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Savybė 3D Ergonomiškas Gelio Padas & 3M Atspindys & back 3 kišenės
Modelio Numeris Šeimos dviračių nustatyti 02
Pavadinimas moterų dviračių rinkinys vyrams
Modelis vaikų dviračių nustatyti vaikai road bike drabužiai
Prekės Pavadinimas LEOBAIKY
Punktas nuoma drabužiai vyrams ; dviračių drabužiai moterims
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
Taikoma Dviračių Lauko Sporto Tėvų-vaikų drabužių nuoma
Tipas mtb dviračių drabužių kelių dviratį drabužiai
Kilmės KN(Kilmės)
Sezonas Pavasario/Rudens
Stilius vasaros dviračių džersis rinkinys
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris
Straipsniai 2021 pro komandos vasaros dviračių džersis
Lytis Merginos
Pardavimo Metodai Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
Rankovės Dydis Ilgomis Rankovėmis
Savybės Quick Dry & Kvėpuojantis & Patogus & Soft
Medžiaga Poliesteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai