Nauja Reduced price!
Olidas Automatinė Gyvenamųjų Stumdomų Durų Atidarytuvas Operatorius

Olidas Automatinė Gyvenamųjų Stumdomų Durų Atidarytuvas Operatorius

€180.43

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: automatinis mažos durų atidarytuvas, automatinis atvirų durų jungiklis, automatinė durų atidarytuvas žibintai, sūpynės vartai opener automatinė durų, olidas elektros sūpynės durų atidarytuvas, įdiegti automatinis sūpynės vartai opener, sw100 automatinis sūpynės durų atidarytuvas, automatinis sūpynės vartai opener į išorę, automatinis sūpynės durų atidarytuvas f elektros, pusiau automatinė stumdomų durų atidarytuvas.

Olidas Automatinė Gyvenamųjų Stumdomų Durų Atidarytuvas Operatorius

Vieną rinkinį, elektriniai durų atidarytuvas apima: Auto slankiklį, adapteris, įdiegti laikiklis, nuotolinio, dantų gaubtinė veržlė, viena pora belaidžio stumti mygtuką ir įrankių stovas.

Pastaba:

Numatytasis variklis yra tinkama mašina turi būti įrengti ant durų.Jei jums reikia įdiegti durų atidarytuvas apačioje duris, palikite pranešimą, kai jums pateikiant užsakymą, variklis yra įvairių su aukščiausio lygio įrengimas.

Pastaba: Tai yra 1m vieną stumdomomis durimis naudoti.Jei jums reikia šiek tiek ilgesnis už stovo, prašome užsisakyti 0,5 m rack pasirinkimas.Rekomenduojama naudojant durys: Balkono durų, sėdi kambario durys, virtuvės durų, mažų slankiojantis langelis, biuro stumdomas duris, bet ir svoris yra mažesnis nei 80 kilogramų, o durų plotis yra apie 1 metrą vieną stumdomas duris.Funkcijų nuotolinio valdymo pultas: 1. Automatinis atidarymas 2.Full lock 3. Pet 4. Laikyti atidarymo 5.Rankiniu būdu 6.Trumpą laiką paleisti

Savybės: ● Lengva įdiegti,nekeičiant esamų durų konstrukcijos. ● Kompaktiško dydžio,Gražią išvaizdą ir modernus dizainas. ● Sistema gali taikyti su jutiklis,nuotolinio valdymo mygtuką,pet, jutiklis,daviklis,kortelių skaitytuvas,fiksavimas ir pan. ● Langų ir durų režimas. ● 433.92 hz modulis,gali būti pavyzdžiu su smart-namuose. ● Durys, virtuvė ir balkonas. ● Biuro,parduotuvė priekiniai ir praėjimų. ● Prancūzijos langą arba kitų stumdomas langas.

maksimalus svoris 80kg
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas olidas
spalva Juoda/Balta
Modelio Numeris laimėti-slankiklį
Maitinimo Šaltinis 100-240V
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai