Nauja Reduced price!
LANBENA Spuogai Adata Spuogai Extractor Valiklis Priemonė Blackhead Dėmės Valiklis Spuogas Dviguba Adata Galva Adatos Aukštos Kokybės 4pcs/set

LANBENA Spuogai Adata Spuogai Extractor Valiklis Priemonė Blackhead Dėmės Valiklis Spuogas Dviguba Adata Galva Adatos Aukštos Kokybės 4pcs/set

€3.43

-60%

€8.58

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: sugador de cravos, su balta balta, de cravo, needl rinkinys, nosies vyrų blackhead, pinzad blackhead nosies, veido kaukė lanbena, needl, LANBENA, sugador de cravo.

LANBENA Spuogai Adata Spuogai Extractor Valiklis Priemonė, Dvivietis Vadovas Adatos Aukštos Kokybės Blackhead Dėmės Valiklis Spuogas Adatos 4pcs/set Odos Priežiūros Priemonė

▶ Aukštos kokybės nerūdijančio plieno, neslidžia rankena ir dviguba adata galva, nebus pažeisti odą

★ Informaciją Apie Produktą

Produkto Pavadinimas: Rose gold dvigubas galvos adata Produkto Nauda: Pašalinti Blackhead / Spuogas/Spuogai Gaminio Dydis: 145X25MM Gaminio Medžiaga: Aukštos kokybės nerūdijančio plieno,nebus pažeisti odą Suritable Odos: Visų tipų oda Šiltas Patarimai: 1. Reikia disirfection ir valymo bcfore ir po naudojimo. 2. Atidžiai saugoti, kad išvengti netyčinio sužalojimo.

★ 4 gabalus Rose gold dvigubas galvos adata

1. Skirtingų stilių, padeda pašalinti blackhead, spuogas ir spuogai lengvai. 2. Gana ir neslidžia rankena. 3. Lengva naudotis, nebus pažeisti odą.

★ Prekės informacija

Numeris 1: Pašalinti blackhead & Punkcija spuogas ir draudimo.Numeris 2: Punkcija spuogas ir spuogai & Pašalinti spuogas ir spuogai.Numeris 3: Punkcija spuogas ir spuogai & Pašalinti blackhead.Numeris 4: Pašalinti spuogas ir spuogai & Pašalinti spuogas ir spuogai.

★ 4 gabalus Rose gold dvigubas galvos

▶ Profesinės Pašalinti blackhead spuogas ir spuogai įrankių rinkinys 1. Skirtingų stilių, padeda pašalinti blackhead, spuogas ir spuogai lengvai. 2. Reikia dezinfekavimas ir valymas prieš naudodami, vartoja alkoholį, bus geriau. 3. Atidžiai saugoti, kad išvengti netyčinio sužalojimo. 4. Dezinfekuoti ir valyti po naudojimo, ir laikyti jį lauke.

★ Paprastus veiksmus, spręsti problemą blackhead, ir spuogai spuogas

1 ŽINGSNIS: Taikyti karšto rankšluostį ant veido, po to valyti veidą, palaukite 10 minučių; STEP2: imti rose gold dvigubas galvos adata, vartoja alkoholį dezinfekuoti ji; 3 VEIKSMAS: Sužinoti spuogas ir spuogų, punkcija ji švelniai; STEP4: Tada naudoti ratą galva pašalinti spuogas ir spuogai kruopščiai; STEP5: kad plauti savo veidą su šiltu vandeniu ir taikyti karšto rankšluostį ant veido; STEP6: Taikyti aloe vera želė ant veido, nuraminti odą ir sumažinti poras; STEP7: Pagaliau, dezinfekuoti ir valyti po naudojimo, ir laikyti jį lauke.

Elemento Tipas Spuogai Extractor Šalinimo Įrankis
Komponentas Aukštos kokybės nerūdijančio plieno
Modelio Numeris LB0106
Sertifikavimo GZZZ
Tipas Nustatyti
Prekės Pavadinimas LANBENA
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto pavadinimas LANBENA Spuogai Adata Spuogai Extractor Šalinimo Įrankis
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Pažymėjimo Numeris 2019118294
Tinka Pašalinti Blackhead / Spuogas/Spuogai
GZZZ YGZWBZ

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai