Nauja Reduced price!
HAOYUAN Apkirptas Šuo-Striukė Moterims Žiemos Drabužių Šiltas Parko Mados Trumpas Outwear ilgomis Rankovėmis Zip Storio Žemyn Paltai Burbulas

HAOYUAN Apkirptas Šuo-Striukė Moterims Žiemos Drabužių Šiltas Parko Mados Trumpas Outwear ilgomis Rankovėmis Zip Storio Žemyn Paltai Burbulas

€18.13

-54%

€40.27

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kailis, mada moterims, parko moteris, žiemos moteris, striukė šuo-moterims, winterli paltai moterims, eam moterims, hot sexy moteris nuotrauka, striukė moteris, skirted žiemos paltai.

Dydis Krūtinė(cm) Liemuo(cm) Rankovės(cm) Ilgis(cm) KN MUMS Euro, S 4-6 32-34 92 90 58 43 M 6-8 34-36 96 94 59 44 L 8-10 36-38 100 98 60 45 XL 10-12 38-40 104 102 61 46 APIE DYDĮ: 1. 1 colis=2,54 cm.Vadovaukitės dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiai į savo įpročius.Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas. 2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį ,jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.SPALVA SKIRTUMAS: Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

1.We ship pirmadienio iki šeštadienio, išskyrus švenčių dienas.Prašome palikite mums žinutę, jeigu norite pakeisti savo pristatymo adresą. 2.DHL / UPS / FEDEX / TNT / užtrukti apie 3-7 dienas paprastai. 3. Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir kt.) galėtų būti ilgesnis nei įprastu laiku.Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra daugiau nei $200. Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kai bus mano užsakymas būti išsiunčiamas po apmokėjimo?Paprastai, mes organizuojame siuntą per 3 dienas.Kartais gali būti šiek tiek atidėti, nes blogas oras arba kai nelaimingų atsitikimų, bet mes turime pilną vežimą per 7 dienas.Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą .

Sezonas Žiemos
Modelio Tipas Kietas
Drabužių Ilgis Trumpas
Amžius Amžius 18-35 Metų
Įdaru Sustans
gatvės stilius Atsitiktinis
Medžiaga Poliesteris
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Kilmės KN(Kilmės)
Audinio Tipas Broadcloth
Su gobtuvu No
Tipas Slim
Storis Storas (Žiemos)
Svoris 460-490g
Stilius gatvės stilius
Prekės Pavadinimas HAOYUAN
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Apdaila Užtrauktukų
Modelio Numeris HA11027
spalva Oranžinė Juoda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai