Nauja Reduced price!
2In 1 LED PDT Šviesos Fotonų Terapija Veido Kaukė Led Odos Atjauninimo Aparatas Spa Spuogai Valikliu Raukšlių Grožio Gydymo

2In 1 LED PDT Šviesos Fotonų Terapija Veido Kaukė Led Odos Atjauninimo Aparatas Spa Spuogai Valikliu Raukšlių Grožio Gydymo

€193.02

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: tecar, led terapija, led quantum, mėlyna fotonų kaukė, gydymas lazeriu, cryolipolysis shockwave terapija, moterų terapijos aparatas, led veido masque, pramoninės kosmetikos mašina, korsetas riebalų vyras.

Produkto aprašymas

Tiek vyras ir moteris , Atjauninti odą nuo namų su mūsų LED šviesos terapija prietaiso PDT fotonų terapijos aparatas , padaryti veido ir kaklo odos grožio priežiūros spa namuose .tai taip pat geras pasirinkimas, grožio salonas.

✅ Fototerapijos technologiją

Naudoja photodynamic technologija, tarptautiniu mastu žinomas kaip "šviesos magija", yra fotonų pagrįstas grožio metodas.Didžiausias privalumas yra tai, kad ji turi puikių gydomųjų poveikį, saugos,ir yra mėgstama bendrojo lavinimo grožio agentūrų ir grožio mėgėjams.

PDT technologija suaktyvina kolageno ir palieka jūsų odą ieškote jaunatviškas, atspalvių, sklandžiai, dėmės, nemokamai, ir atjaunėjusi.

✅ Safe, Mini spa namuose

Profesionalus grožio prietaisą , poveikis yra taip pat grožio salonas, tačiau buvo pakeistas būti daugiau nešiojamų , mini , saugus , ekonomiškas ir lengvai naudojamas tipo visiems naudoti namuose , tiesiog mygtuką, lengvai naudoti.

✅ 7 spalvų ŠVIESOS TERAPIJA

Pagal PDT įrenginio funkcijos 7 skirtingų spalvų , kiekvienas su skirtingais bangos ilgis , nukreipti kiekvieną odos problema.

✅ 96pcs Aukštos kokybės lempos karoliukai

Mūsų 96pcs atnaujintas aukštos kokybės lempos, granulės ,kiekviena lemputė karoliukai poveikį daugiau nei 10 kartų nei įprasta, pigūs lemputė karoliukai, suteiks jūsų odai geriausia naudos.

✅30 ℃~60℃ (86-140℉) Šildymas

Bus patogiau su šildymo ,atsipalaiduoti, skatina absorbciją , skatina kraujo apytaką, mėgautis spa laisvai.

✅ Tikslinės kas užsispyręs odos problemos

Į foreverlily foto terapija grožio prietaisas siūlo 7 spalvų režimai , kiekvienas su įvairių išmokų , jūsų labiausiai spindinčią odą.Nustatyti , atsipalaiduoti, palengvinti, ir tegul fototerapijos technologiją atlikti darbą.

✅ Veido ir Kaklo priežiūros

Šį produktą galima naudoti ir veido ir kaklo, kas dalis jūsų oda bus graži.

✅ Akiniai apsaugoti

Šis produktas, ateis pas tave, kartu su aukštos kokybės akinius , kurie pagaminti iš aukštos kokybės plastiko ,užkirsti kelią stipri šviesa iš pažeisti akis.Puikiai saugo jūsų akis.

✅ Praėjo Saugos Sertifikavimo

Šis produktas turi CE, Rohs, FCC sertifikavimą,siekiant užtikrinti saugumą, efektyvumą ir rūpinimasis colių kiekvieną savo odos.

7 labai veiksminga spalvų režimų

1. Mėlyna: apsaugo nuo bakterijų augimo ir uždegimas

2. Žalsvai mėlyna: skatina ląstelių medžiagų apykaitą ir skatina odos išlaikyti drėgmę

3. Balta: sumažėja pigmentacija, strazdanų ir amžiaus dėmių ir minkština odą

4. Violetinė: sumažina spuogų randus

5. Raudona: šviesina odą ir mažina raukšles

6. Žalia: mažina patinimą bei aliejaus gamyba

7. Geltona: suteikia gaivumo ir jaunina odą, gerindama ląstelių deguonies keistis

6 nuostabų naudą jūsų veido ir kaklo

Atrakinti savo grožį per LED šviesos terapija.Naudokite šią kaukę reguliariai oda, kuri yra:

1. Atjaunėjusi

2. Dėmės-nemokamai

3. Apšviesta

4. Daugiau jaunatviškas

5. Griežtesnė ir daugiau atspalvių

6. Lygesnė, riboto spuogai ir randai

30 ℃ ~60 ℃ (86-140 ℉ ) Šildymo

Jūs galite kontroliuoti tempreture nemokamai iš 30 ℃ (86 ℉ ) (60 ℃ ) , Su šiltai spa atsargiai , jūs galite jaustis visiškai atsipalaiduoti.Ši funkcija užtikrina, kad skatina giliau įsisavinti jūsų odos priežiūros produktas , ir skatinti kraujo apyvartą savo veidą, todėl galite jaustis daugiau jaunatviškas.

Aukštos kokybės lempos karoliukai

Šviesos fotonų terapijos aparatas , svarbiausias klausimas, kad poveikio naudą, yra kokybės lemputė karoliukai.

Mūsų 96pcs atnaujintas aukštos kokybės lempos, granulės ,kiekviena lemputė karoliukai poveikį 10 kartų nei įprasta, pigūs lemputė karoliukai

padėti energijos šviesos ir odos priežiūros produktas įsiskverbia giliai į odą, jūsų oda bus švyti kaip niekada anksčiau!

Sulankstomas, Sutaupyti Vietos,Lengvai Asamblėja

Sulankstomas dizainas , Jūs galite įdėti jį visur, ne tik iki vietos, ir lengvai seembly tiesiog atidarykite jį ir jį galima naudoti paprastai.

Naudoti su kitų odos priežiūros produktai padidinti PDT poveikis

Siekiant maksimaliai padidinti savo rezultatų, naudokite kartu su kitomis odos priežiūros produktų, pavyzdžiui, eteriniai aliejai, skysti kaukės, kremai, ar šis grožis gel.LED kaukė padeda šie produktai būtų absorbuojamas į odą ir visiškai įsigalioti.

Kaip naudoti

1 žingsnis: Nuvalykite veidą ir palaukite, kol jis džiūsta.Taikyti kai odos priežiūros produktų, pavyzdžiui, Esmė ar taikyti veido kaukė, Tai palengvina šviesos prasiskverbti pro odą

2 žingsnis:Prijunkite,paspauskite jungiklį

3 veiksmas:Pasirinkite spalvą ir kuriuo metu norite

Step4:Paspauskite jungiklį dar kartą

Step5:Pasirinkti norimą temperatūrą

Step6:Dėvėti apsaugoti akinius, Pradėti dirbti

Pastaba:Naudokite tik 20 minučių per dieną, kartą per 3 dienas

Patarimai: Jei norite naudoti tik šildymo funkcija, jums reikia tik paspausti mygtuką du kartus, ir tada pasirinkite temperatūrą, kurį norite naudoti

suprantama mygtuką

reikia tik pritaikyti savo reikmėms spa režimu, pasirinkite laiko/temperatūros/color , tada pradėti savo spa kelionę.

Standartinė Įtampa 220V
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis AU
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai