Nauja Reduced price!
Papuošalai žiūrėti dirželis + atveju

Papuošalai žiūrėti dirželis + atveju "Apple" kišeninių 38mm 40mm 40/42mm apyrankės moterims watchband už iwatch Serijos 6 SE 5/4/3/2 dangtis

€9.63

-51%

€20.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: iwatch diržo juostos, iwatch 4 40 mm, "apple" žiūrėti se juosta skaidri, žiūrėti ny grupė, apyrankė dw, 22mm žalia dirželis žiūrėti, "apple" žiūrėti moteris, appl žiūrėti 44mm atveju, dirželis appl žiūrėti, "apple" žiūrėti 44mm watchband.

APRAŠYMAS:

"Apple" žiūrėti SE Serijos 6 5 4 3 2 1

1: užtrauktuku yra daug geriau ir lengviau naudoti nei originalus sagties uždarymo, be jokių papildomų priemonė, reikia

2: Elastinga virve, Ji tinka 99% moterų ir mergaičių.Su stipriu tampri laido, jis yra super lengva priimti ir ne be įrankių.Prašome atkreipti dėmesį, kad svarbu ne dydis reguliuojamas.

3: Apyrankė arba mados aksesuarai, nei sporto juosta, Pakelti savo stilių kiekvienai progai - Forma montavimo ir stilingas, puikiai tinka lygiai toks pat rafinuotas žiūrėti

4: Elegantiškas pakeitimo apyrankė,

5: Puikus Aksesuaras Metalo Grupė, puikus pakeitimas Juostos,

Medžiaga: metalo ir perlų

Pakuotę sudaro:

1*žiūrėti juosta

Atsiliepimai 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų Patogiamgyvenimui.lt reputaciją ir klientų pasitenkinimą,kad pavyks, Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.jei jūs turite kokių nors klausimų ar klausimą apie jūsų užsakymą,prašome susisiekti su mumis, o ne duoti negetive atsiliepimus ir ginčų,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas. 3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti.Shippment 1.Mes atsiųsime paketą, per 12 valandų nuo jūsų mokėjimą.Ir, atsižvelgiant į jūsų šalį, pasirinkti geriausią pristatymas. 2.Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? 1.Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse. 2.Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas jansin
Modelio Numeris "apple watch band 42mm 38mm 44mm 40mm
Suderinamas "Apple" Žiūrėti serijos 6 5 4 3 2 1
sąlyga Naujas su žymės
Grupė Medžiagos Tipas agatas
Užsegimas Tipas Elastinga Virvė
Juostos Ilgis 15cm
spalva Balta/Juoda/Rožinė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai