Nauja Reduced price!
Jiayigong Spalvingas Kamuolys Suknelė Vestuvių Suknelės, Paprastas V-kaklo Valymo Traukinio Elegantiškas Plius dydis Vestido De Noiva Nuotakos Suknelė

Jiayigong Spalvingas Kamuolys Suknelė Vestuvių Suknelės, Paprastas V-kaklo Valymo Traukinio Elegantiškas Plius dydis Vestido De Noiva Nuotakos Suknelė

€73.85

-50%

€147.70

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vestuvių dresss, plius dydis suknelė wed, suknelė wed, paprasta elegantiška vestuvinė suknelė mariage, suknelė nėriniai vasarai, puošnios kamuolys suknelė vestuvių suknelės, bridesmaid suknelę trumpas, nuimamas suknelė traukinio raudona, aukso kamuolys suknelė vestuvių suknelės, suknelė moterims.

1. Kaip sąžiningas pardavėjas, mes garantuojame, kad suknelė bus 90%- 99% pats, kaip originalaus paveikslėlio rodomas .Jei norite,&nb sp;100% lygiai taip pat, prašome, atleisk.Ne du lygiai tas pats l pastoge pasaulyje.Mes negalime garantuoti, kad prašome ne vieta, kad jei jūs vis dar norinte 100% similari tu.Dėkojame už jūsų undertstanding.

2. Suknelės nėra jokių accessaries pvz.&n bsp;skraistes, pirštines, mergina viduje ir pan.Siūlymas yra tik suknelė!Jei norite accessaries, susisiekite su mumis!

3. Individualų Dydį (Įskaitant Plius Dydis)/ Spalva turi papildomą mokestį USD30.00.

4. Bet kokie pasikeitimai, Dydis/Spalva/Specialų Prašymą, yra nepriimtini po užsakymo viršija 24 valandas.

5. Jei norite atšaukti užsakymą: Mes priimame, visa grąžinamoji išmoka per 24 valandas po to, kai užsakymo pateikimo; yra tik 50% dalinį grąžinti po to, kai jums pateikti užsakymo daugiau nei 24 valandas(50% yra išlaidos, mūsų medžiagą).

6. Pažadame, Laivybos Suknelė per 10-15 dienų(nėra didelis užsakymą), paprastai siunčiami Aliexress standartinis pristatymas kelią, ir tai yra nemokama.

Pristatymo Laikas: 15-30 darbo dienų iki pagrindinių vietų, ne nuotolinio šalyse.

Jei jums reikia skubiai, prašome susisiekti su mumis, kad laivas greitas pristatymas(kaip DHL, "Fedex"...), tačiau reikia sumokėti papildomą mokestį.antraip mes reikalausime pristatymas paštu, oro paštu.

Jūsų pasitenkinimas yra labiausiai svarbus mums.

Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė ar drabužiai buvo atliktas standartinis dydis arba užsakymą matavimai, kurį nurodėte.Išbandyti savo suknelę arba drabužių kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė.Jei grąžinate arba keistis suknelės, drabužiai ar aksesuarai, prašome įsitikinkite, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp, ir plaukų, ir žymas, sveika ir pritvirtintas.

Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Mieli, desses pagal užsakymą padarė Visus juos ranka siuvimo ir jiems reikia daug laiko, transporto, ten gal šiek tiek blizgučiai/užkarpų profiliavimas/crystal/plunksna/gėlių nukristi, jis priklauso ne kokybės klausimus, prašome rūšies suprasti tai, mes bus padaryti geriausiai tinka jums, mes sincerly tikiuosi, jūs galite tai patinka, labai jums ačiū!

1.Dydžio ar Tinka Problemas

Kaip ir visi mūsų suknelės yra rankomis siuvami ir klientų pritaikyta, baigė suknelė gali skirtis maždaug 1 colio nurodytus matavimus.

Siekiant užtikrinti, kad jūsų suknelė bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai.Jei jums rasti produktus, kurie netinka jūs ir turite klausimų, galite susisiekti su mumis tiesiogiai.

2.Spalvų Neatitikimas

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

3. Grąžinimo Procesas

Susisiekite su mumis per 7 dienas nuo gavimo tvarka.Pateikiamas paaiškinimas ir nuotraukos dokumentavimo priežastis grįžti.Grįžta nebus priimami be išankstinio patvirtinimo.

Kartą patvirtinome savo prašymą, prašome siųsti elementą, per 5 darbo dienas.

Lėšos bus grąžintos į jūsų Patogiamgyvenimui.lt tiesiogiai, žemiau nuoroda bus įvestas:

Sandėlyje Taip
Elemento Tipas Vestuvinė Suknelė
Prekės Pavadinimas Jiayigong
Rankovės Stilius Rankovių
Apdaila Klostyti
Siluetas Kamuolys Suknelė
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Talėja Natūralus
Prek.kod 1 Gabalas
Modelio Numeris 31354
Dydis Custom Made
Vaizdo Tipas Realios Foto
Nėščioms Moterims, No
Mados Elementas Paprastas
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Iškirpte V-Kaklo
Vestuvinė Suknelė Audinys Tiulis
spalva Pagal Užsakymą
Built-in Liemenėlė Taip
Kilmės Kinija
Pristatymas Aliexpress standartinis pristatymas ar kaip request
Medžiaga 100% Poliesteris
Tikrasis Vaizdai Taip
Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Priedai No
Atgal Dizainu Nėriniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai