Nauja Reduced price!
Katytė Pet Namas Nakties Šviesos Stalo Lempa Naktinės Šviesos USB Įkrovimą, Miegantis Kačiukas Lempos Unikalus Dovanos Vaikams

Katytė Pet Namas Nakties Šviesos Stalo Lempa Naktinės Šviesos USB Įkrovimą, Miegantis Kačiukas Lempos Unikalus Dovanos Vaikams

€11.93

-28%

€16.80

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: katytė lempos originalas, katė led, kačiukas lempos, usb 3 lemputės, katytė lempos, katytė holo lempos, aštuonkojai lemputės, camper lemputės, katė lempos, katytė lempos.

Miega šviesos USB kūrybos mielas mažai cute kačių, naminių gyvūnėlių namuose naktį, šviesos, mielas kačiukas, naktiniai įkrovimo touch atmosfera šviesos

Savybės:

Pavadinimas:Nakties Šviesos

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Baterijos Talpa:1200mAh

Darbo įtampa :5V/1000MA

Kiekis:1 vnt

Aprašymas:

1. Šis produktas yra įkraunama atmosfera lempos, kurios gali būti naudojamos pakartotinai.

2. Ši prekė buvo tolygus tamsos režimas, kuris gali reguliuoti ryškumą, šviesos, atsižvelgiant į asmeninius pageidavimus.

3. Šis produktas yra paprastos formos, gaudyti sexy produkto paskirstymo, dekoratyviniai aplinkos, ir naktį šviesos funkcija. 4. Paprasta išvaizda 5. Palieskite norėdami koreguoti ryškumą laisvai 6. Maža galia ir energijos taupymas

4.Kūrybos naktį šviesos: 1.2 M cute kačių vaiko naktį, lengvas, minkštas ir šiltas šviesos sukurti jaukią ir atpalaiduojančią atmosferą jūsų vaikui.Kad jūsų vaikas miega.

5.Unikalus dizainas: Formos, į cute little gyvūnus namas su mielas žaislas kačiukai viduje, tai atmosfera lempos yra idealus naktiniai staleliai, lempa vaikams.

6.Minkšta šviesa: Touchless tolygus reguliavimas, ryškumą galima reguliuoti ne bus.Energijos taupymo minkšta šilta šviesa bus ne skauda akis, ir naktį.

7.Įkraunamas nakties šviesos: Built-in 1200mAh " ličio-jonų baterija, kuri gali už tai pet naktį šviesos per USB kabelį.

8.Proga: Tai ne tik naktį šviesos, bet taip pat apdaila, idealus gimtadienio ar Kalėdų dovana vaikams, vaikų darželis, berniukų ir mergaičių.

Pakuotės turinys:

1*Naktį Šviesos

Pastaba:

Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

Formos Gyvūnų
Korpuso Medžiaga ABS
Baterijos Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Ladarmoon
Modelio Numeris Naktį Šviesos
Įtampa 220V
Yra Baterijomis No
Yra Baterijų Reikia No
Galia 51-60W
Šviesos Šaltinis Halogeninės Lemputės
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Tipas Naktį Šviesos
Sertifikavimo BMK
Elektros Energijos Gamybos pasiūlymas
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Naudojimas Atostogų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai