Nauja Reduced price!
10vnt Naujas Animacijos Vienas Gėlė Lange Vieno Rožių Gėlių Lange Puokštė Pakuotę Dovanų Dėžutėje Kalėdų Dovanų Dėžutė Popieriaus Dėžės Pack

10vnt Naujas Animacijos Vienas Gėlė Lange Vieno Rožių Gėlių Lange Puokštė Pakuotę Dovanų Dėžutėje Kalėdų Dovanų Dėžutė Popieriaus Dėžės Pack

€6.04

-40%

€10.07

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lauke tortas, akrilo rose dėžės, dėžutė gėlė, saugojimo vatos pagaliukai, gėlės rožės lauke, lauke packag, sausainių dėžutė kalėdų, fixelle dovanų popieriaus, dovanų dėžutė, niūrus.

Apie Produktus:

1.Mes gamyklos tiesioginio pardavimo, prašome būti tikri, produktų kokybė. 2.Produktai yra paimti natūra, dėl šviesos, rodyti skirtingas, gali būti šiek tiek off spalvos. 3.Produkto dydis išmatuotas rankiniu būdu, ir klaidos 1-2cm yra normalu.Prašome suprasti.

Apie Laivybos :

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Pirkėjas atsakomybės, jei adresas bus neteisingas.mes laivas per 3-7days dėl išmokos gavimo. 2.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties vietos, ir kitus aspektus, Jei negavote, tai po 60 dienų, prašome susisiekti su mumis ir mes ištirti ir išspręsti problemą.

Apie Atsiliepimą:

1.Jei esate patenkintas produktu, kurį įsigijote , prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą ir 5 Žvaigždučių 2.Jei esate nepatenkintas prekės po to, kai jūs jį gauti.Nereikia atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą lengvai, galite skambinti: 0086-18831983443 arba siųskite el. paštas: [email protected], susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą!

Kilmės KN(Kilmės)
1lot 10vnt
Medžiaga Kraft Popierius
Dydis 52*24cm
Proga Motinos Diena
Modelio Numeris b41
modelis Animacinių Filmų Pav.
Skaičius, Vnt 10vnt

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai