Nauja Reduced price!
Dooya Saulėgrąžų KT320S 45W Elektros Užuolaidų Variklis su 4-laido 220V Smart Nuotolinio Valdymo Užuolaidos Individualų Užuolaidų Kelio

Dooya Saulėgrąžų KT320S 45W Elektros Užuolaidų Variklis su 4-laido 220V Smart Nuotolinio Valdymo Užuolaidos Individualų Užuolaidų Kelio

€68.81

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: užuolaidų variklinių bėgių, dooya variklis, funry smart switch, livolo smart switch, zenismart, užuolaidų variklis, ewelink nuotolinio, dooya, esooli, electrocornice.

Dooya saulėgrąžų KT320S 45W Elektros Užuolaidų Variklis 220V Atidaryti Uždaryti Langą Užuolaidų Stebėti Variklio Smart Home Variklio Užuolaidų Variklis

Gerbiami pirkėjas,

Šis ryšys yra tik uždanga varikliu, jei jums reikia, užuolaidos, užuolaidų, prašome nukrito laisvai susisiekti su pardavėju , ačiū

1. Išorės stiprios srovės jungiklis kontrolės daugumoje viešbučių projektų, paprastai klientas reikalauja naudoti stipri pereiti nuo vieno ženklo prie kontrolės, apšvietimo ir elektrinių langų užuolaidos.Keturių branduolių laidas led standartinės užuolaidų variklis turi galimybę susisiekti su stiprios srovės jungiklį arba centrinio valdymo sistema.Taip pat ji yra išoriškai susisiekti su stiprios srovės jungiklis, bet kitų prekinių ženklų 2. Elektroninių Riba, Tai variklio su elektronine riba, nereikia nustatyti ribą padėtį ranka, labai sutrumpina derinimo laiką.Elektroninių limit funkcija gali automatiškai ištrinti ribą skirtumas kiekvieną dieną ir turėkite tikslią ribą vietoje ilgą laiką. 3. Atsparumas ir stop " funkcija, Kai jūs naudojate, ranka patraukite atidarymo arba uždarymo užuolaidų, užuolaida, automatiškai bus sustabdytas, jei atitinka pasipriešinimo. 4. Maitinimo įjungimo ir išjungimo - Vadovo Funkcija, Kai galia yra išjungti, tiesiog, kaip ir mes į bendrą vadovą valdoma uždanga, galime lengvai traukti uždanga atsidaro ir užsidaro. 5. Su ilgas tarnavimo laikas, patvarus naudoti Mūsų bendrovė naudoja didelio stiprumo sinchroniniai diržai, ji su anti-senėjimo ir rūgšties-pasipriešinimo funkcija.Ši sistema gali išlaikyti savo formą po 15000 kartų naudojimo".Jis turi 20 metų gyvenimo trukmė skaičiuojant 2 kartus per dieną. 6. Saulėgrąžų KT320E-S variklis neturi built-in imtuvas , tai 4 vielos variklis.mes negalime kontroliuoti, tai su nuotolinio valdymo pultelį tiesiogiai .Jei mes turime suprasti, nuotolinio valdymo funkcija,Spinduolis reikia dirbti su Stiprios Srovės Jungiklį(turi imtuvą) kartu.

Apie Shippment

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.Mes darome shippment per 2-15 dienų po mokėjimo tikrinimo.

2.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už galimą užsakymą atidėti.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6 Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

7 Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar impot mokesčių.

Grąžinimo ir atlyginimo

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečių priežasčių grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Patogiamgyvenimui.lt.LAIMĖTI KAINOS PASIŪLYMO SUMĄ.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie Garantija

1.1 Metų Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Jei nėra nieko, mes galime padėti arba suteikti,pls nukrito laisvai susisiekti su mumis!

Įėjimo Galia 45w
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Masto 1
Maksimalus Greitis NĖRA
Modelio Numeris KT320S 45W
Prekės Pavadinimas FUNRY
Tipas Atidaryti ir Uždaryti Užuolaidų Variklis
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Gyro NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai