Nauja Reduced price!
Uxcell 10vnt PCB Grąžtai 2mm Volframo Karbido Rotacinis Įrankis, Papuošalai, CNC Graviravimas, Spausdinimo plokštės 1/8 Colio Karka

Uxcell 10vnt PCB Grąžtai 2mm Volframo Karbido Rotacinis Įrankis, Papuošalai, CNC Graviravimas, Spausdinimo plokštės 1/8 Colio Karka

€9.26

-9%

€10.28

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: diamond core ieskoti granitas, dremel pcb gręžimo, pro karbido gręžimo, counter kriaukle, centro ieškiklis cnc, metabo įrankių, arduino cnc skydas, 8mm diamond gręžimo karūnos, concret gręžimo, tiek gręžimo.

Savybės:

Pjovimo Briaunos Skersmuo (BĮD): 2mm

Pjovimo Briaunos Ilgis: 10.5 mm

Šerdies Skersmuo: 3 mm / 1/8" (vidut.)

Bendras Ilgis: 38mm / 1-1/2" (vidut.)

Pjovimo Briauna Medžiaga: Volframo Karbidas

Šerdies Medžiaga: HSS (Didelio Greičio Plieno)

Pakuotė:

10 Vnt. x PCB grąžtus

Aprašymas:

1. Ilgai Įrankis Gyvenimas: Su didelis kietumas, didelis atsparumas dilimui, didelio stiprumo, atsparumo lenkimo, anti-vertės sumažėjimo.Ilgalaikis bitai yra pagaminti iš Volframo Karbido tiksliai, lengvai patirtis.

2. Spiralės Fleita Bitai: Patarimas spiralės fleita grąžtai su shaper pažangiausius, sumažinti pjovimo jėgą ir neleisti gręžimo neveikia, pagerinti gręžimo tikslumas.

3. Aukšto Tikslumo: Su aštriu pjovimo, frezavimo groove " ir švaraus paviršiaus, šios rinkiniai įrankis dirbti greitai ir švariai, jokių trikdžių ar laužas kairę.

4. Labai Naudojimas: Puikiai tinka PC Plokščių, Plastiko, Stiklo, Medienos, Minkšti Metalai.Tinka: PCB gręžimo staklės, graviravimo staklės, CNC ir didelio tikslumo specialios gręžimo įranga.

5. Geras Pakaitalas: Karbidas PCB Grąžtai pakeisti savo CNC stakles ir bet kokių rankinių įrankių.Didelis gręžimo karūnos chip vietos, chip pasipriešinimo, lustas, sklandžiai, mažų gręžimo šilumos.

Pastaba: grąžtai yra per maža, todėl ji yra labai trapi tvarkymo.Būkite atsargūs ir tinkamai kontroliuoti savo CNC greitį.

Prekės Pavadinimas UXCELL
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Tipas Centras Grąžtas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai