Nauja Reduced price!
Specialių 17 colių 42 cm Gyvas Kūdikis Reborn Baby Doll Realus Minkšto Silikono Atgimsta Mažai Kūdikių Žaislas Vaikui Gimtadienio Dovanos

Specialių 17 colių 42 cm Gyvas Kūdikis Reborn Baby Doll Realus Minkšto Silikono Atgimsta Mažai Kūdikių Žaislas Vaikui Gimtadienio Dovanos

€34.44

-27%

€47.18

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kūdikis reborn silicio, dantų teether, andys salono, 3pcs nustatyti mokyklos krepšiai mergaičių kuprinės kuprinę, 23cm batai, granulių silicio, atgimti, kūdikių braškių, silikono reborn baby lėlės ruošiniai, bpa free silicio karoliukai kūdikių.

Medžiaga : Švelnus silikonas, vinilas, importuotų minkšto vinilo iš Vokietijos, 100% saugus ir patogus.Oda : oda yra labiausiai unikalus vieta, ši lėlė , dizaineriai bus išleisti daug laiko, kad kūdikio oda atrodo realesnis kelių sluoksnių.Plaukai :Aukštos kokybės įsišaknijusi mohera,liesti minkštas.Lėlės Struktūra : Galvos ir 3/4 galūnės yra pagaminti iš silikono vinilo (Kūno audinio su PP medvilnė).Importuotų minkšto vinilo žaliavų gamyba, netoksiškas; lėlės galūnes gali būti aktyvus, jis gali sėdėti arba gulėti, silikonas, vinilas lėlės negali patekti į vandenį,negali stovėti,kalbėti ar pašarų.

Tai yra mūsų, Visos Lėlės Rodyti:

1. Melhor qualidade : A partir de motina & eacute; rias-primas de compra paraacutegrafo colora & ccedil; & atilde; o boneca, impermeabiliza & ccedil; & atilde; o, produktus & ccedil; & atilde; o, montagem, cada nuorodą & eacute; o melhor; menor nekilnojamojo & ccedil; & atilde; o com defeito, podemos evitar os defeitos comuns: kaeda de c & iacute; lios, escorregar nr. membros, manchado de corpo, e desigual da dureza.Barra marca KEIUMI tem uma maior taksonų naudai & aacute; vel e uma menor taksonų de disputa, somos dignos de confianccedila & ccedil; uma paraacutegrafo sa sua primeira escolha para uma compra feliz.

2. Medžiaga de seguranccedila & ccedil; uma : Barra KEIUMI bonecas passaram muitos sėklidės de seguranccedila & ccedil; e tem os Certificados de CE, ROHS, ASTM, CP65 ir pan., que s & atilde; o absolutamente seguros para os seus beb & ecirc; s.

3. O mais baixo preacute & ccedil; o : N & oacute; s somos um fabricante de bonecas atgimsta, sem intermediaacuterios & aacute; rios, podemos fornec & ecirc;-lo com o menor pre & ccedil; o.

4. Griežtai pacote : O pacote & eacute; requintado e seguro; os acess & oacute; rios est & atilde; o completos.

5. O melhor paslaugas & ccedil; o : N & oacute; s temos uma equipe de paslaugas & ccedil; os profissionais para ajud & aacute;-lo a išsprendimo todos os problemas encontrados antes, durante e depois da venda, proporcionando-lhe uma melhor experiecircncia & ecirc; ncia em consultoria.

6. Garantia da marca : KEIUMI & eacute; uma marca registrada, uma marca " l & iacute; der de bonecas atgimsta, podemos lidar com um autoriza & ccedil; & atilde; o de qualifica & ccedil; & atilde; o o paraacutegrafo os agentes respeit & aacute; veis para conseguir uma cooperaccedilatildeo & ccedil; & atilde; o o e win-win.

7. Imagem Verdadeira : Barra boneca fotos e v & iacute; deos s & atilde; o live-action de tiro, o que loj & ecirc; recebe & eacute; o que loj & ecirc; v & ecirc;.

8. Velocidade de entrega .N & oacute; s podemos entregar toda 48 ordenada dentro de valandų.Verifique se o seu fim & eacute; tratado nr. primeiro tempą.

9. Equipe forte : N & oacute; s temos uma equipe que integra a I & D e dizainas, enguias s & atilde; o profissionais e inovador.Barra produktus & ccedil; & atilde; o vai manter uma atualiza & ccedil; & atilde; o o.N & oacute; s n laipsnių s esfor & ccedil; amoso paraacutegrafo sa o campe & atilde; o da boneca atgimsta ind & uacute; stria.Nos escolher, escolher o seu ateitis.

1. Drabužiai bus išsiųsti jums, kaip parodyta paveikslėlyje, kartais jos nėra sandėlyje, mes išsiųsti panašūs vienas į jus.Jeigu jums tai, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą. 2. Mūsų lėlės koja lenkta, mes matuojame lėlės koja, nes jis yra tiesiai valstybė, tai yra ilgis nuo šlaunies, kelio plus ilgis nuo kelio iki tiptoes: taigi yra ir nuokrypis dėl skirtingų matavimo būdais. 3. Kad žindukas, buteliuko bus siunčiami atsitiktinai, ačiū už jūsų supratimą.

1.Spalvų neatitikimas Skirtumas spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs įsitikinę, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma. 2. Grįžti Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir kokybiškas.Jei esate nelaiminga su elementą, dėl bet kokios priežasties, pls grąžinti ją per 7 dienas nuo gavimo, jis bus pakeisti arba grąžinti pinigus suteikta.Jei produktai turi visus kokybės problema, mes siūlome grąžinti pinigus jums. 3.Pristatymo Visi produktai bus išsiųsti per 2-6 dienas po apmokėjimo žemyn.

Mūsų Kaina neapima mokesčių, ar kitų paslėptų mokesčių, mes neatsakome už bet kokią užsakymą muito ar importo blsk.tikimės, kad jūs galite suprasti.

Forma Kita
Savybės Dıy Žaislas
Amžius 2-4 Metai
Lytis Unisex
Saugus Pažymėjimas EN71 (Saugos Minkštas) ES standartus,CE, ASTM, ROHS
Neto Svoris Apie 1,1 kg/vnt
Elemento Tipas Lėlės
Baterija no
Lėlės Priedai Drabužiai, žindukas,pieno butelis,
Modelio Numeris 16KUM14951701
Tipas Mados Lėlės
Prekės Pavadinimas KEIUMI
Temos Filmų ir TV
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas toli nuo gaisro
Prašymas Kalėdų Dovanos, Gimtadienio dovana, Surinkimo, Vaikų žaidimų draugais
Mfg Serijos Numeris Mados
Pakuotė Normali dėžė
Akis Akrilo akis. atrodo ryškus ir aiškus
Dydis 17 inch about 43 cm
plaukai Aukštos kokybės Įsišaknijusi moheros
Medžiaga Minkštas Silikonas, Vinilas, Ir kūno audinio su pp medvilnės
Produkto pavadinimas reborn baby doll
BJD/SD Požymis lėlė
Matmenys 17 colių, apie 42 cm
sąlyga Akcinė Straipsniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai