Nauja Reduced price!
SeenDa Aliuminio Lydinys

SeenDa Aliuminio Lydinys "Bluetooth" Klaviatūra, skirta "ipad" Macbook air " Telefonas Multi-Prietaisas Dual-Channel Belaidė Klaviatūra Įkrovimo

€47.67

-49%

€95.33

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pelės viršų, Klaviatūra, A1706, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, švarkas klaviatūra, byla ipad klaviatūra, bluetooth klaviatūra, hangul korėjos klaviatūra, "bluetooth" klaviatūra "ipad".

Techniniai duomenys:

Klaviatūros Medžiaga :Aliuminio Lydinys +ABS

Klaviatūra Dydis : 44*12.7*1.3 cm

3.Pakuotės Dydis : 45*13.5*3 cm

4.Veikiant budėjimo režimu, curent :

5.Ličio baterijos talpa :180mAh

6.Wolking įtampa : 3.2-4.2 V

7.Miego trukmė:20 minučių

8. Pažadinti būdas :paspauskite bet kurį klavišą, norėdami pažadinti

Pastaba: Paspauskite Fn ir Q (Mac os ),W (Andriod ), arba E ("Windows") klavišai kartu su "Shift" tarp "Mac os", Andriod ar "Windows" sistemos po prijungtas sėkmingai su atitinkamo prietaiso kitaip klaviatūros funkcinį klavišą, bus tik dalinis galioja

Savybės:

⌨Perjungti Įrenginius EasilyThe "Bluetooth" klaviatūra palaiko du prietaisus vienu metu.Tiesiog paspauskite ant klaviatūros "Bluetooth" 1 arba "Bluetooth" 2 gali persijungti tarp dviejų prietaisų lengvai, kurie bus sutaupyti jūsų pinigus, ir padaryti savo darbą efektyviai.

⌨Universalus Suderinama KeyboardThe klaviatūra yra labai platus-suderinama, kuris gali dirbti su "MacOS", "iOS", "Windows" ir "Android" operacinę sistemą.Todėl jūs galite naudoti ją, kad dirbti su savo iMac, iPad, Macbook Pro, Macbook Air", "iPhone", nešiojamas kompiuteris Lenovo, ir kt.

⌨Kietos Aliuminio & ABS Medžiaga Su kieto aliuminio rėmas ir tvirtos ABS klaviatūra, ultra slim wireless keyboard " pristato jums aukščiausios kokybės išvaizdą.Metalo pagamintas rėmas suteikia "Bluetooth" klaviatūra puikus ilgą gyvenimą.

⌨Žirklių-Switch Projektavimo Po KeypadThe žirklių-perjungti klaviatūros po kiekvienu klaviatūros gali padaryti kiekvienas paspauskite stabilus ir reaguoja.Dar svarbiau, tai tyliau, kai jūs renkate nei įprasta klaviatūra.

⌨Įkraunamas Belaidis "Bluetooth" KeyboardYou gali įkrauti įmontuotą bateriją, kai jis baigsis. 2 valandų įkrovimo gali užtikrinti, 80 valandų nuolatinio darbo ir budėjimo laikas iki 60 dienų!Be to, mes siūlome visą techninę paramą už savo investicijas.

jei jums reikalinga rusų arba Spansish Klaviatūra ,prašome susisiekti su mumis pirmas

Veikimo Stilius Capacitive
Pakuotė Taip
Klaviatūra Standard 110 Klavišus
Modelio Numeris BK9803
Pilno Dydžio klaviatūra Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Ašies Kūno Prekės Taip
Kalbos lietuvių
Pavadinimas Lieti Bluetooth Klaviatūra
2 funkcija Dual-Channel Belaidė Klaviatūra
Funkcija 1 "Bluetooth" Klaviatūra, skirta "ipad" Macbook air"
Stilius Nešiojamas
Sertifikavimo CE
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Riešo Parama Taip
4 funkcija "Bluetooth" Klaviatūra fo Multi-Prietaisas
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
3 funkcija Belaidė Klaviatūra Įkrovimo
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Prekės Pavadinimas seenDa

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai