Nauja Reduced price!
Pon-Emo kolageno, plaukų šampūnas, baltymų & kolageno, šampūnas, Želė, 1L, jautrios odos ir plaukų priežiūros gydymas

Pon-Emo kolageno, plaukų šampūnas, baltymų & kolageno, šampūnas, Želė, 1L, jautrios odos ir plaukų priežiūros gydymas

€23.19

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: parfum jar, serumas gydymas, plaukų baltymų, aplikatorių siurblys, baras kondicionierius, haarex šampūnas, Plaukų baltymų gydymas, popi plaukų augimą, bananų plaukų kaukė, plaukų augimą, naftos valymo.

Į Pon-Emo dermatologinių kolageno Želė-šampūnas su lipoproteinų ir Hidrolizuotas kolagenas, kuris didina odos tolerancijos ir stiprina plaukus.Jis yra kreminis putojantis odos higienos ir subtilus plaukų.Jis yra tinkamo produkto jautrios, jautriai arba sudirgintai odai.Nurodytas produktas, skirtas odos linkę dermatosis bet etiologija.

Pon-Emo produktai yra biologiškai aktyviųjų paviršiaus medžiagų, jautrių odos ir plaukų arba muilas netoleruoja, tradicinėse geliai arba šampūnai.Yra to NSH kolageno, kaip šampūnas yra rekomenduojamas trapūs arba pažeistus plaukus, ji labiau tinka sausiems plaukams, nei riebalų plaukų.

Saugos įspėjimas: negalima nuryti.

NAUDOTI

Užpilkite nedidelį kiekį į rankas tuščiaviduriai, pirštinės ir puspirštinės ar drėgna kempine.Išplėsti ir patrinti švelniai ant odos arba drėgnų plaukų, kol putos pasidaro riebus.Išaiškinti.Jei reikia, pakartoti dar kartą.

SUDĖTIS

Aqua.Kalio Cocoyl Hidrolizuotas Kolagenas.Sodium Laureth Sulfate.PEG-200 Hidrinti Glyceryl Palmate.Natrio Chloridas.Poloxamer 407.Parfum.Hidrolizuotas Kolagenas.Benzilo Alkoholio.Salicilo Rūgštis.Glicerinas.Sorbo Rūgštis.Natrio Hidroksidas.Dinatrio EDTA.Fenoksietanolis.Benzoinės Rūgšties.Linalool.Limoneno.Geraniol.

Kiekis 500 ml + 500 ml
Prekės Pavadinimas Pon Emo
Elemento Tipas Plaukų & Galvos Odos Gydymas
Plaukų Tipas VISI
Komponentas kolageno
Kilmės ES(Kilmės)
Naudoti Plaukų ir Odos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai