Nauja Reduced price!
Didžiulis Magic Wand Vibratoriai moterims, USB Mokestis Didelis AV Stick Moterų G Spot Massager Klitorio Stimuliatorius Dideliais Sekso Žaislais Moteris

Didžiulis Magic Wand Vibratoriai moterims, USB Mokestis Didelis AV Stick Moterų G Spot Massager Klitorio Stimuliatorius Dideliais Sekso Žaislais Moteris

€10.86

-42%

€19.05

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: purus vamzdis, makšties, bdsm žaislas, didelis magic wand vibratorius, Lazdelė, vibrat, g spot, stick vaikščioti, av stebuklinga lazdelė, sodrus 2 lovense bluethooth.

Savybės:

BELAIDŽIO IR USB ĮKROVIMO - atsisveikinti su ilgai maitinimo laido!Delninukas Massager yra USB įkrovimo.Galite cherge jį su savo kompiuterių, telefonų kroviklį ir elektros bankas, nešiojamų ir kelionės draugiškas, jūs galite mėgautis ne bet kur ir bet kada.

Viso kūno masažas, skatina kraujo apytaką, sumažinti raumenų spaudimą, šalina nuovargį, suaugusiems, geriausia sekso žaislų turi skatinti savo jautrios dalys.

intensyvus,koncentruotas energijos į savo įtemptus raumenis GALINGAS MASAŽAS - Tai wand massager yra kūno vibracija massager, kad siunčia 10 skirtingų dažnių modelius koncentruotos gydomąjį poveikį, mažinantį jūsų įtemptus nugaros, kaklo ir pečių raumenis nuo nepageidaujamo skausmo.

Variklis veikia tyliai, todėl jums nereikės nerimauti apie įkyrus žmonės į kitą kambarį.

Medžiaga : ABS

Dydis: 320mm x 60 mm

Dažnis: 10 rūšių vibravimo greičiai

AC Maitinimo įtampa: 110-250volts

Paketų Sąrašo:

1 x Vibratorius

1 X Krovimo Kabelis

Prekės Pavadinimas žmogus nuo
Seksualinio Pobūdžio No
Tipas Lazdelė
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris B1949
Dydis 320*60mm
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga ABS
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai