Nauja Reduced price!
Ortakių Izoliacija Medvilnės Klijų Pipe Wrap Namų Virtuvėje Vamzdžių Apsauga lipnios 50/75/110 Vamzdis Medvilnės

Ortakių Izoliacija Medvilnės Klijų Pipe Wrap Namų Virtuvėje Vamzdžių Apsauga lipnios 50/75/110 Vamzdis Medvilnės

€3.27

-22%

€4.20

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: automobilių popieriaus, grūdų vinilo, vyrai vamzdžiai, mygtukas tualeto bakas, kanalų žarna virtuvė, medvilnės audinio spausdinti, virtuvės įrankis, dekoro namai, free stuff, 2sk2611.

Ortakių Izoliacija Medvilnės Klijų Pipe Wrap Namų Virtuvėje Vamzdžių Apsauga lipnios 50/75/110 Vamzdis Medvilnės

Kulka Taškų: 1、Neperšlampama Dizainas: Ši medžiaga izoliacijos medvilnės yra pagamintas iš neopreno kempine ir ji yra specialiai pagaminti ir suprojektuoti taip, kad atstumti skysčius ir kvapus.Ir jis idealiai tinka didelio eismo srityse, pavyzdžiui, automobilių, garažų ir virtuvės zonas.

2、Apsaugos Teikėjas: izoliacijos medvilnės savybės tankus sponge putų būti tobula už pagalvėlės ar pagalvėlės.Ir izoliacija medvilnė suteikia jums paprastas ir ekonomiškas sprendimas, sandarinimo arba izoliacinės projektus.Ir funkcijos garso izoliacija ir ji gali sumažinti garso vibracijos.

3、Lankstus panaudojimas: balandėliai, iš neopreno sponge putų lapas yra pakankamai tvirti, kad atlaikytų ašarojimas, tačiau izoliacija medvilnės yra lengvai pritaikyti ir gali būti iškirpti norimo dydžio su žirklėmis.Ir izoliacijos medvilnės yra lengva sulenkti ir ji gali tilpti bet kokios formos.

4、Praktinis Naudojimas: galite naudoti izoliacija medvilnė jūsų namuose ar darbo vietoje pateikti užsakymą užpildymo arba izoliacijos sprendimus.Ir ji gali būti naudojama kostiumai ir vaidmenų.Ir tai yra puiku, rankdarbių projektams.Ir priekyje ir gale izoliacija medvilnės yra juoda, ir ji yra lengvai pritaikyti!

5、Lengva Naudoti: izoliacijos medvilnės tinka 50/75/110 tipo vamzdžiai, ir ji gali būti naudojama kaip šilta medvilnė.

Savybės:

Gumos medvilnės yra būdingas funkcijas, tokias kaip švelnumas, lenkimo atsparumo, šalčio atsparumas, šilumos varža, liepsnos retardancy, atsparus vandeniui, mažas šilumos laidumas, smūgio absorbcija, garso sugertis, ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: guma, medvilnė / aliuminio folijos

Matmenys: ilgis-1 metras, o plotis yra apskritimas, atitinkančio modelio vamzdis.

Storis(apie): 10mm/0.39 į

Specifikacijos tinka 50/75/110 vamzdis

Kaip naudoti:

Nuvalykite vamzdžio valyti dulkes pirma, tada nulupkite plėvelę ant nugaros su lipnia izoliacija medvilnės wrap, tada atsargiai pasta izoliacija medvilnės ant paviršiaus vamzdžių ir paspauskite jį, nustatant!Tada naudokite sandarinimo juosta nustatyti ryšį dalis tube!

Pakavimo Sąrašas:

Ortakių Izoliacija Medvilnės * 1

Medžiaga Nailonas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai